Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Επιτυχημένο ήταν ένα ακόμη αγωνιστικό σαββατοκύριακο για το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Η ομάδα των γυναικών του ΓΑΣ εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά φορά με την απόδοσή της και μετά την πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην Καστοριά, σειρά είχε η ομάδα των Γιαννιτσών να υποταχθεί στο πλούσιο ταλέντο των κοριτσιών του ΓΑΣ.
Οι αθλήτριες της ομάδας της Αλεξάνδρειας δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα. Κυριάρχησαν σε όλο τον αγώνα, ενώ αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια που υπήρχαν στην σύνθεση της ομάδας.

Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: 3-0

Μετά κι από αυτή την νίκη η ομάδα της Αλεξάνδρειας αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ευρισκόμενη στην τέταρτη θέση αυτού.
Τα σετ: 25-17, 25-17, 25-16

Σύνθεση: Χατζοπούλου Δήμητρα, Δρίζη Ελισάβετ, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Χουτζοπούλου Κική, Χούχα Σοφία, , Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία, Παπαζήση Αλεξάνδρα
Προπ. :Βασιλακάκη Μαρία


Την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν οι… μικρές του ΓΑΣ.
Αγωνίστηκαν με τον Αριστοτέλη Σκύδρας, τον οποίο κέρδισαν με 3-0, δείχνοντας για πολλοστή φορά το πλούσιο ταλέντο τους.
Παρά την αξιόμαχη προσπάθεια της ομάδας της Σκύδρας, η ομάδα του ΓΑΣ επικράτησε εύκολα. Έτσι συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τέσσερις αγωνιστικές πριν την λήξη του.

Τα σετ : 25-16,25-16,25-15

Σύνθεση : Χούχα Σοφία,Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Μαρία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παύλου Πέρσα, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα, Σαλιάρα Νικολέτα, Μαβίδου Μαρία, Μαλάμογλου Άρτεμη
Προπ. : Σταυρόπουλος Γιάννης
Βοηθ. Προπ. : Χατζοπούλου Δήμητρα