Κατηγορίες
δημοτικές εκλογές Τοπική Πολιτική Επικαιρότητα - Δημοτικές παρατάξεις

Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας

“Οι υποψήφιοι επικεφαλής των άλλων συνδυασμών έχουν περάσει από τις διοικήσεις του Δήμου, είτε ως δήμαρχοι/αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι – ας τα αφήσουν κατά μέρος τα περί «ανεξάρτητων» κι «ακομμάτιστων», διότι έχουν μερίδιο ευθύνης για την συνολική εικόνα του σημερινού Δήμου της Αλεξάνδρειας.” επεσήμανε στην ομιλία του ο Ηλ. Ιακωβίδης

Την πρώτη της προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας.
Στην εκδήλωση, που επί της ουσίας ήταν η πρώτη παρουσίαση του συνδυασμού στους ψηφοφόρους, μίλησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Ιακωβίδης και ο υποψήφιος για το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας Βαγγέλης Δόμανος.

Στην ομιλία του, που προηγήθηκε αυτής του υποψηφίου δημάρχου, ο Β. Δόμανος έκανε μια σύντομη αναφορά στα της Περιφέρειας και όσων θα πρέπει να αναμένουν οι ψηφοφόροι από τους συμβούλους που θα εκλεγούν με τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας

Στη δική του ομιλία ο Ηλίας Ιακωβίδης, ο 35χρονος υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας με καταγωγή από τον Άραχο, αναφέρθηκε στην παρουσία της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην “ανάγκη ενίσχυσης” της φωνής της μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και στα πεδία στα οποία θα εστιάσει ο συνδυασμός του οποίου θα είναι επικεφαλής στις εκλογές του Μαΐου.

Βρεθήκαμε απέναντί τους και το προηγούμενο διάστημα με τον εκλεγμένο μας Δημοτικό Σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τον Χρήστο Αλευρά, με τον οποίο δώσαμε τη μάχη ανάδειξης των προβλημάτων καθώς και προτάσεις για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων.
Εδώ να σημειωθεί πως οι υποψήφιοι επικεφαλής των άλλων συνδυασμών έχουν περάσει από τις διοικήσεις του Δήμου, είτε ως δήμαρχοι/αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τα κόμματά τους είναι αυτά που έφεραν κι επέβαλαν τα μνημόνια στον λαό της χώρας κι αντίστοιχα στους δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας. Οπότε ας τα αφήσουν κατά μέρος τα περί «ανεξάρτητων» κι «ακομμάτιστων», διότι έχουν μερίδιο ευθύνης για την συνολική εικόνα του σημερινού Δήμου της Αλεξάνδρειας.” επεσήμανε, αναφερόμενος τόσο στην παρουσία του συνδυασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στους άλλους υποψηφίους δημάρχους.

Τα προβλήματα που έρχονται κι επανέρχονται στον Δήμο Αλεξάνδρειας είναι πολλά. Εμείς, ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα έρθουμε σε αντιπαράθεση με αυτές τις πολιτικές που θέλουν τον λαό παθητικό αποδέκτη τους. Είναι δεδομένο πως θα συγκρουστούμε με το αφήγημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που είναι «άξιος» συνεχιστής των προκατόχων του, της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (νυν Κίνημα Αλλαγής), αλλά και οποιουδήποτε λέει «συμβιβαστείτε με την άσχημη κατάσταση», «συνηθίστε στα ψίχουλα που περισσεύουν»”. είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος.

 

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας

 

Εστιάζοντας στους τομείς που θα επικεντρωθεί ο συνδυασμός τους ανέφερε:

  • Υγειονομική περίθαλψη/Ασφαλιστική κάλυψη/Άποροι
  • Παιδεία/Παιδικοί σταθμοί/Σχολεία
  • Ύδρευση / αποχέτευση
  • Καθαριότητα
  • Αντισεισμική – Αντιπλημμυρική – Αντιπυρική Θωράκιση
  • Συντήρηση Αστικής – Αγροτικής Οδοποιίας με επαρκή φωτισμό
  • Στήριξη των Αγροτών & Επαγγελματιών
  • Συγκοινωνία
  • Αθλητισμός / Πολιτισμός
  • Εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων-υπηρεσιών του Δήμου

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας Χρήστος Αλευράς

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας