Κατηγορίες
Νέα Δημοκρατία

Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια η ανοιχτή συνάντηση μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας

Τη συγκέντρωση μελών και φίλων της στην Αλεξάνδρεια πραγματοποίησε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τη Ν.Ο.Δ.Ε. Ημαθίας το απόγευμα της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου 2018.

Πρόκειται για μια ακόμη συνάντηση (είχαν προηγηθεί παρόμοιες στο Πλατύ και στη Μελίκη), η οποία – τηρουμένων των αναλογιών – είχε περισσότερο κόσμο από τις προηγούμενες δυο.


Και σε αυτή τη συνάντηση οι ομιλητές αναφέρθηκαν σε οργανωτικά και άλλα θέματα, δεδομένου του γεγονότος ότι υπάρχουν σε βάθος χρόνου που δεν είναι πιο μεγάλο από 6 μήνες απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις (δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές – χωρίς να ξέρει κανείς αν προκύψουν και εθνικές εκλογές…).

Στη δική του παρέμβαση ο βουλευτής Ημαθίας αναφέρθηκε και αυτός σε οργανωτικά αλλά και κυρίως μίλησε για τα δημοσιονομικά και τα οικονομικά, κάνοντας σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση. Χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ως “αντιαναπτυξιακό” και “καταρτισμένο σε περιβάλλον αφαίμαξης της Ελληνικής Οικονομίας” ενώ έκανε αναφορά στα ληξιπρόθεσμα των πολιτών προς το Κράτος που αυξάνονται, καθώς και στη φορολογία.

Αναφορά (όχι εκτενής) έγινε και στα δημοτικά, τα οποία και αυτά απασχολούν, αφού μέχρι στιγμής υπάρχουν τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι που προέρχονται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας – γεγονός που δημιουργεί μια δυστοκία τόσο σε επίπεδο ψηφοφόρων όσο και σε επίπεδο υποψηφίων. Άλλωστε είναι γνωστή η πρόθεση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας να προσπαθήσει να συγκεράσει (στο μέτρο του δυνατού) τις όποιες διαφορές υπάρχουν, να μην ταχθεί επίσημα ως τοπικός κομματικός φορέας υπέρ κάποιου υποψηφίου και να διατηρήσει “ανοιχτούς διαύλους” με όλους τους υποψηφίους.

Πάντως και εχθές, λόγω και της “χωροταξίας”, ήταν εμφανείς οι διάφορες “τάσεις” μέσα στο κόμμα που συνδέονται με τις δημοτικές εκλογές.

(φωτογραφίες: Τ. Καμπάνης, avena.gr)