Κατηγορίες
Νέα Δημοκρατία

Στους 135 του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ η Όλγα Μοσχοπούλου. Ακόμη τρεις από την Ημαθία

Όλγα ΜοσχοπούλουΈνα γνώριμο στους περισσότερους πρόσωπο που συμμετέχει στην τοπική πολιτική σκηνή (στα του Δήμου Αλεξάνδρειας τα τελευταία χρόνια), η δημοτική σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου, εντάχθηκε στο Μητρώο Στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Μοσχοπούλου είναι μια εκ των τεσσάρων Ημαθιωτών που σύμφωνα με δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας “Παραπολιτικά” βρίσκονται στον κατάλογο με τα 135 ονόματα “που “προκρίθηκαν” μέσα από μια μακρά και σύνθετη διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 3.000 υποψήφιοι”.

Όπως επίσης αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα, “περίπου 20 στελέχη του Μητρώου εκτιµάται ότι θα περιληφθούν στα ψηφοδέλτια της Νέας ∆ηµοκρατίας στις εθνικές εκλογές, ενώ πολύ περισσότερα θα είναι υποψήφιοι δηµοτικοί και περιφερειακοί σύµβουλοι ανά την επικράτεια”.

Στον κατάλογο των 135 από την Ημαθία, εκτός από την Όλγα Μοσχοπούλου που είναι και η μόνη από την περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας, βρίσκονται ακόμη οι Φ. Κόβας, Φ. Κουτσουπιάς και Π. Μπίλης.