Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ΚΕΔΑ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας

Με αρκετούς επισκέπτες και φέτος η 15η Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας

15η Γιορτή Παραδοσιακής ΠίταςΜε τη συμμετοχή περίπου 30 συλλόγων από κάθε γωνιά του Δήμου Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής 7 Οκτωβρίου 2018 στην Αλεξάνδρεια η 15η Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας.

Εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες που βρέθηκαν στο χώρο μπροστά από το Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο της Αλεξάνδρειας και δοκίμασαν πίτες και αρτοποιήματα που είχαν ετοιμάσει τα μέλη των συλλόγων και που αντιπροσώπευαν την ιστορία και την παράδοση διαφόρων περιοχών από όλη τη χώρα αλλά και από τις Χαμένες Πατρίδες.


Στη 15η Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και επισκέπτες ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στέφανος Δελιόπουλος ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης. Παρευρέθηκαν οι βουλευτές Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου και Απόστολος Βεσυρόπουλος, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και πολιτευτές.

Τα μέλη της διοίκησης του Δήμου καθώς και οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση βουλευτές της Ημαθίας δοκίμασαν τις δημιουργίες που τα μέλη των συλλόγων με πολλή αγάπη και μεράκι είχαν ετοιμάσει.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ένα μικρό σε διάρκεια θεατρικό ενώ το μουσικό μέρος της βραδιάς κάλυψε η ορχήστρα του Παναγιώτη Ζωσιμά.

 

15η Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας