Κατηγορίες
βουλευτές Ημαθία ΣΥΡΙΖΑ

Ημαθία: επίσκεψη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα Ριζώματα

Τα Ριζώματα επισκέφθηκαν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρασαρλίδου φροσω, Ουρσουζίδης Γιώργος, Αντωνίου Χρήστος και κλιμάκιο στελεχών της Ν.Ε.. Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με τους πολίτες σε καφενείο των Ριζωμάτων αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και προβληματισμος, για την πολιτική κατάσταση αλλά και για τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Την συγκέντρωση άνοιξε ο Συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Κωστόπουλος Τάσος, ο οποίος συντόνιζε και όλη τη συζήτηση, ενώ οι τρεις βουλευτές αναφέρθηκαν στα επίκαιρα πολιτικά ζητήματα και απάντησαν σε διευκρινιστικές ερωτήσεις για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, τονίζοντας και οι τρεις ότι τον Αύγουστο θα υπάρξει καθαρή έξοδος της χώρας από τα μνημόνια.


Σε αγροτικά ζητήματα που τέθηκαν απάντησαν τα μέλη της Ν.Ε, Τσιάνος Δημήτρης και Χαμπίδης Δημήτρης.

Στα τοπικά προβλήματα τέθηκαν ως επείγοντα, η συνεχής παρουσία γιατρού και νοσοκόμας στην περιοχή, η τουριστική ανάπτυξη και η κατασκευή του δρόμου που οδηγεί στα Ριζώματα από τον δρόμο που βρίσκεται παραπλεύρως της λίμνης του Αλιάκμονα.
Οι βουλευτές τόνισαν ότι θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή, ώστε να βοηθήσουν να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα της περιοχής.

Στο κλιμάκιο των στελεχών της ΝΕ εκτός του συντονιστή συμμετείχαν οι, Σαράντη Βαρβάρα Τσαπαρόπουλος Πέτρος, Χαμπίδης Δημήτριος, Τσιάνος Δημήτριος.