Κατηγορίες
αντιδήμαρχοι Χαλκίδης

Συνέντευξη Ισαάκ Χαλκίδη – είπε πολλά, ορισμένα εκ των οποίων είχαν ενδιαφέρον.

Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν αυτά τα οποία είπε στην εφ’ όλης συνέντευξή του ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Ισαάκ Χαλκίδης.
Αναφέρθηκε (όχι τόσο εκτενώς όσο θα θέλαμε, όμως αναφέρθηκε) σε μια σειρά από θέματα, που είχαν να κάνουν τόσο στα παλιά (και σε όσα είχε κάποτε αναφέρει για τον δήμαρχο Π. Γκυρίνη) όσο και στα νέα (από σχολεία μέχρι τους καταλογισμούς στην Μελίκη, μια υπόθεση για στο πλαίσιο της οποίας – όπως είπε – υπάρχει καταλογισμός και για τον ίδιο).

Τον ρώτησα για μια σειρά από θέματα που αφορούν τους δημότες, αυτούς που κάθε μέρα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα κάρο προβλήματα (ασθενοφόρο, σχολεία, κοινων. πολιτική). Απάντησε, τις απαντήσεις του θα τις δείτε αργότερα.
Ειδήσεις δεν βγήκαν πολλές, μια πάντως εκ των σημαντικών είναι αυτή που αφορά την πολιτική πορεία του ιδίου προσωπικά. Δεν θα είναι υποψήφιος εκ νέου το 2019 – ουσιαστικά όμως ήταν μια προαναγγελία αποχώρησης που θα συμβεί κάποια στιγμή (ίσως κοντά στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου του 2019, ίσως και νωρίτερα που είναι και το πιθανότερο κατά τη δική μου γνώμη).


Σε σχόλιό μου (το γνωστό “ποτέ μην λες ποτέ με τα της πολιτικής”) απάντησε με νόημα ότι αυτό που λέει σήμερα θα ισχύσει.
Δείτε το σχετικό κομμάτι και στη συνέχεια θα σας έχουμε και τα σημαντικότερα (κατά τη γνώμη μου) αποσπάσματα από τη συνέντευξη.