Κατηγορίες
τοπική επικαιρότητα

Δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ημαθίας από την ανατολική Ημαθία προς την Πιερία

Δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ημαθίας προς την Πιερία που θα έχουν ως αφετηρία τους την Αλεξάνδρεια (το δρομολόγιο θα συνεχίζει προς Παλαιοχώρι, Λιανοβέργι, Πλατύ, Τρίκαλα, Πλάτανο και Κλειδί) και θα καταλήγουν στην Πιερία θα ξεκινήσουν από το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου 2017.

Όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κλειδίου Χαράλαμπος Τσολάκης, σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην Τ.Κ. Κλειδίου (και στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον ίδιο και οι πρόεδροι της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος και των Τοπικών Κοινοτήτων Τρικάλων, Πλατάνου και από πλευράς ΚΤΕΛ ο πρόεδρος του Αναστ. Συμεωνίδης) αποφασίστηκε ότι η περιοχή της ανατολικής Ημαθίας θα εξυπηρετείται με ειδική γραμμή που θα καταλήγει στην Πιερία – συγκεκριμένα στις παραλίες στη Γρίτσα ή στην Πλάκα Λιτοχώρου.


Η αναχώρηση θα γίνεται στις 09:30 από την Αλεξάνδρεια ενώ η επιστροφή στις 17:45. Η τιμή του εισιτηρίου είναι ιδιαίτερα δελεαστική και ανέρχεται στα 6 ευρώ το άτομο και με έκπτωση 30% στα ποτά ή καφέδες (στον προορισμό). Για τους μικρούς επιβάτες και για το αντίτιμό του εισιτηρίου τους θα ισχύει ότι ισχύει γενικά για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ημαθίας.
Αν δε αποδειχθεί πως υπάρχει ανταπόκριση, τότε από ότι φαίνεται είναι θέμα χρόνου το δρομολόγιο να γίνεται εκτός από σαββατοκύριακα και τις καθημερινές.