Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Αλεξάνδρεια: αντί για “βόμβες” θα είναι κομφετί και πυροτεχνήματα για παιδικά πάρτι

Έφτασε η πληροφορία ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα σκάσει στην περιοχή μια ακόμη από τις γνωστές “βόμβες” – στις οποίες έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα – που θα σχετίζεται με τα δημοτικά.

Θα αποτολμήσω να πω κάτι επειδή έμαθα 2-3 πράγματα παραπάνω: οι εμπνευστές της “βόμβας” θα πρέπει να κρατήσουν χαμηλά τη μπάλα. Γιατί τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως ευελπιστούν ή όπως θα προσπαθήσουν να τα παρουσιάσουν. Οπότε ίσως να μιλάμε στο τέλος για λασπολογίες και για τίποτε περισσότερο.

Η δική μου πρόβλεψη είναι πως η ιστορία που προ ολίγων ημερών εκκίνησαν οι ίδιοι και η υποτιθέμενη…. βόμβα (που θα πασάρουν στα “έγκριτα” για να την δημοσιοποιήσουν με πολλά ταρατατζούμ και φιοριτούρες – όπως προσπαθούν να κάνουν πάντα δηλαδή και δυστυχώς κάποιοι πέφτουν σαν πρωτάρες ενώ δεν είναι), στο βάθος θα αποδειχθεί άνθρακες. Γιατί μιλάμε για “κοινή πρακτική”, που εφαρμόζονταν επί χρόνια. Στο όλο θέμα παίζει και μία (εσκεμμένη άραγε ;;;) απραξία του πρόσφατου παρελθόντος που πρέπει να διορθωθεί και να μην υφίσταται πια.

Όσο τα πράγματα θα εξελίσσονται η (υποτιθέμενη) “βόμβα” θα μοιάζει στην καλύτερη περίπτωση με ένα εξαιρετικά κακής ποιότητας κινέζικο πυροτέχνημα για παιδικό πάρτι.

Αίσθησή μου είναι πως “απόνερα” θα υπάρχουν. Όχι όμως στο βαθμό που κάποιοι αναμένουν. Οπότε δεν θα μιλάμε για… “βόμβες” σίγουρα.

Περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα εν καιρό.