Κατηγορίες
αθλητικά

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας σχετική με την καταγγελία της Α.Ε. Αλεξάνδρειας

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας αρνείται ότι καταγγελίες σχετικές με το παιχνίδι Ποντ. Νεολαία Αράχου – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων έχουν φθάσει στα γραφεία της νωρίτερα από την 12η Μαΐου 2017.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: “Από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας, σε απάντηση στα διάφορα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν στα αθλητικά sites και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι οι καταγγελίες που αφορούν τον αγώνα πρωτ/τος της Α1 Ερασιτεχνικός μεταξύ των ομάδων ΠΟΝΤ.ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΡΑΧΟΥ – Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ, τόσο των ΔΥΟ (2) ποδ/στων του Αράχου, όσο και του σωματείου ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κατατέθηκαν στο πρωτόκολλο της Γραμματείας της Ένωσης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.05.2017 με αριθμ.πρωτ. 322, 323 & 324.


Ως εκ τούτου οι δημοσιεύσεις ότι οι παραπάνω καταγγελίες κατατεθήκαν στην Ένωση εδώ και ΔΕΚΑ (10) ήμερες νωρίτερα δεν ευσταθούν, είναι κακόβουλες και μοναδικώς σκοπός τους είναι να πλέξουν την αξιοπιστία της Ένωσης.
Καλούμε τα διάφορα sites, καθως και το σωματείο ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ να αποκαταστήσουν την αλήθεια έτσι ώστε να σταματήσουν να αιωρούνται υπόνοιες εναντίων της Ε.Π.Σ. Ημαθίας.”