Κατηγορίες
εκδηλώσεις

Την πίτα του έκοψε το Τοπικό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Την πίτα του έκοψε το Τοπικό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Την κοπή της βασιλόπιτας του 2017 πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Μάνθος», στην Αλεξάνδρεια, το Τοπικό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης, ο βουλευτής Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Χρ. Αντωνίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νικ. Μπρουσκέλης, ο διοικητής της ΣΑΣ Σ/χης Χαρ. Μπαντιμαρούδης, παλαιοί και νέοι εθελοντές που προσφέρουν στο τμήμα καθώς και αρκετοί και συνδημότες μας.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε ο πρόεδρος του τμήματος Κ. Στεφανάκης, ο οποίος κι ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Τοπικού Τμήματος επιδόθηκε έπαινος στην ομάδα Αλεξάνδρειας «Ανωνύμων Οικογενειών Αλεξάνδρειας» (τον έπαινο παρέλαβε ο συνδημότης μας Χρήστος Γκουτζουμπίνης) για την προσφορά τους στην κοινωνία και στα άτομα που είναι εθισμένα στη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών.

Ο τελευταίος αναφέρθηκε στο ρόλο των «Ανωνύμων Οικογενειών Αλεξάνδρειας» και στη βοήθεια που παρέχουν στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

 

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης. Ο δήμαρχος συνεχάρη τα μέλη του Τμήματος Αλεξάνδρειας, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Τμήματος στο προσφυγικό αλλά και στα σεμινάρια πρώτων βοηθειών που έγιναν με πρωτοβουλία  του Τμήματος. Η ευχάριστη έκπληξη τα μέλη του Τμήματος Αλεξάνδρειας του ΕΕΣ ήρθε στο τέλος της ομιλίας του, αφού επεσήμανε πως θέλησή του («και αυτό θα γίνει πράξη», ανέφερε χαρακτηριστικά) είναι το Τμήμα να στεγαστεί στον πρώτο όροφο του ΠΠΚ Αλεξάνδρειας.