Κατηγορίες
Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα

Σε δυο συναντήσεις αγροτών καλεί ο Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε πως ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει δυο συναντήσεις για το διήμερο 26 και 27 Ιανουαρίου 2017, στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.

Η πρώτη σχετίζεται με τις κινητοποιήσεις των αγροτών και τα βήματα που θα κάνει ο Σύλλογος στο θέμα και η δεύτερη με ενημέρωση των μελών του Συλλόγου σχετικά με την καλλιέργεια βαμβακιού  και καλαμποκιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής:

 

«Καλούμε τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλεξανδρείας σε δυο συνεχόμενες συνεδριάσεις αυτή την εβδομάδα στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00

Με αποκλειστικό  θέμα συζήτησης τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Η εβδομάδα ξεκίνησε με το χορό των αγροτικών κινητοποιήσεων και όπως φαίνεται τα μεγάλα μπλόκα της χώρας δε θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Οι αγρότες της Αλεξάνδρειας δε πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτό τον αγώνα που έχει  να κάνει με την επιβίωση μας.

Θα αποφασιστούν οι τρόποι με τους οποίους θα διεκδικήσουμε το μέλλον μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00

Στα πλαίσια  της καλύτερης ενημέρωσης των μελών μας ξεκινάει μια σειρά ημερίδων που αφορά τις καλλιέργειες του τόπου μας, αρχής γενομένης από αυτή που αφορά τα «Νεα δεδομένα στην καλλιέργεια βαμβακιού και καλαμποκιού» που διοργανώνει ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα» με την σύμπραξη του Α.Σ.Α Αλεξανδρείας.

Ομιλητές θα είναι:

Δρ. Μπαξεβάνος Δημήτριος

Δρ.Τσαντιλας Χρίστος

Δρ. Ευαγγέλου Ελευθέριος

Δρ. Νικολη Θωμαή

Μπέης Κων/νος.