Κατηγορίες
στήλες

Ηλέκτρα: «Τα παρατράγουδα, η ωραία Ελένη, ο Κυριάκος…»

electra1 copyΠιστή στο ραντεβού μας και αυτή την εβδομάδα κορίτσια (και αγόρια) θα δούμε την εβδομάδα που πέρασε, μια εβδομάδα πιο φτωχή από την προηγούμενη. Με λιγότερες εκδηλώσεις και με πολύ ποδόσφαιρο.

Και μια που είπα για εκδηλώσεις θέλω να αναφερθώ πριν περάσω σε άλλα σε κάποια πράγματα που δημοσιοποιήθηκαν όσον αφορά τα βραβεία για τα 3 καλυτέρα στολισμένα περίπτερα στη Γιορτή Πίτας και για το πώς έγινε η επιλογή των νικητών.

Καλό θα ήταν να σταματήσουμε να βλέπουμε φαντάσματα γύρω μας και να δούμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Σε ένα διαγωνισμό δε μπορούν να κερδίσουν όλοι. Υπάρχουν νικητές και «ηττημένοι».

Κατά τη γνώμη μου βέβαια στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχουν ηττημένοι, αφού πιο πολύ μετρά το ταξίδι:

«Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,

να εύχεσαι να ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις….

Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.

Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.…» έγραψε κάποτε ο Καβάφης. Ας σταματήσουμε λοιπόν να βλέπουμε μόνο το δέντρο αλλά το δάσος… μιλώ για τη ζωή μας γενικότερα.

Στο σημείο αυτό έχω μια πρόταση να κάνω στον πρόεδρο της ΚΕΔΑ: του χρόνου τα βραβεία να είναι όσα και οι σύλλογοι που θα πάρουν μέρος για να μην έχει κανείς παράπονο. Όπως κάνουν την Πρωτοχρονιά μερικοί γονείς (κακώς κατά τη γνώμη μου), που  το δίνουν το σημαδεμένο κομμάτι στο παιδί τους που όλως «τυχαίως» έχει το φλουρί, για να χαρεί λένε το παιδί. Αρκετά όμως με αυτό το θέμα, πάει-τέλειωσε!

Αν και άσχετη από ποδόσφαιρο παρατηρώ ότι όλα τα τοπικά site ασχολήθηκαν με τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, τα σκορ κτλ. Πολύ ποδόσφαιρο ρε κορίτσια!!! Συγχωρέστε με οι άντρες που το αναφέρω, αλλά έχετε δει πολλές γυναίκες να ασχολούνται τρελά μ αυτό;; Σαν να πει κανείς σε ένα άντρα «έλα να διαβάσεις για την εβδομάδα μόδας ή την τελευταία συνέντευξη της Μενεγάκη». Δύσκολα να το κάνει το 99% των ανδρών…

menegakikaranikasΜενεγάκη. Μεγάλο κεφάλαιο. Τι έγινε πάλι με τον συντοπίτη μας Καρανίκα; Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν μια ιδιωτική συζήτηση και ότι θα κινηθεί πλέον νομικά. Το περιοδικό απ’ την άλλη πλευρά έχει αντίθετη άποψη. Το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει από δω και πέρα.

Εγώ ένα έχω να σας πω. Γιατί τόσος ντόρος με το συγκεκριμένο άτομο; Και μένα μου αρέσει η Μενεγάκη (αν και δεν τη βλέπω συχνά λόγω υποχρεώσεων) και σε πολλές άλλες και άλλους, που ίσως ντρέπονται να πουν ότι παρακολουθούν ανελλιπώς τις εκπομπές της χρόνια τώρα. Είναι κακό που είπε ο Καρανίκας ότι του αρέσει; Δε νομίζω!!!

Η υποκρισία και ο δήθεν καθωσπρεπισμός είναι από τα χειρότερα πράγματα, να το ξέρετε.

mitsotgkyrΠάμε σε κάτι άλλο τώρα… πηγές της ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗΣ μίλησαν για ταξίδι-αστραπή του Δήμαρχου μας στην Αθήνα, με την κομματική του ιδιότητα αυτή τη φορά. Θέλω μια χάρη κύριε Παναγιώτη μας. Επειδή είστε καλός άνθρωπος ξέρω ότι δε θα μου αρνηθείτε. Ακούστε λοιπόν τι θέλω από σας.

Την επομένη φορά που θα βρεθείτε στα γραφεία της ΝΔ ρωτήστε σας παρακαλώ τον κύριο Μητσοτάκη πως είναι να είσαι πολιτικός κρατούμενος στην ηλικία των 6 μηνών; Έλεος κύριε Κυριάκο μου, ποιος σας τα γράφει αυτά και τα λέτε; Ξανασκεφτείτε αν δώσετε στον συγκεκριμένο λογογράφο δουλειά. Πρωθυπουργός σε αναμονή είστε. Τουλάχιστον έτσι λένε οι δημοσκοπήσεις.

Εδώ κάπου θα σταματήσω κορίτσια κ αγόρια μου γιατί πάλι μακρηγόρησα (ήταν που πάλι δε θα μιλούσα πολύ βλέπετε), αλλά είμαι πολυλογού το παραδέχομαι.

Ραντεβού για την επομένη φορά.

Και να θυμάστε YOLO (You Only Live Once) ελληνιστί… Ζεις μονάχα μια φορά. Μην το ξεχνάτε και προσπαθήστε να βλέπετε πάντα το ποτήρι μισογεμάτο.

Φιλάκια… και ένα τραγούδι εξαιρετικά αφιερωμένο σε εσάς.

 

electra-redrose