Κατηγορίες
Οικονομία

Δεν συζητήθηκε μόνο το βαρουφάκειον plan b;;

fakelosplbΝα σημειώσουμε κάτι στην αρχή: είναι καλύτερα να υπάρχει πάντα ένα plan B χωμένο σε κανά συρτάρι – ακόμη και plan c, παρά να σε παίζουν όπως θέλουν οι άλλοι και να πηγαίνεις ως πρόβατο προς σφαγή.

Γιατί συνήθως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως αρχικά υπολογίζει κανείς…

Επειδή το δούλεμα είναι μέσα στο DNA των πολιτικών, μήπως τελικά δεν είχε (Αν είχε! Είχε;;;) όπως λέγεται μόνο ο Βαρουφάκης “plan b” αλλά το συζητούσαν και άλλοι, σε άλλες Κυβερνήσεις;;

Τις τελευταίες ώρες είναι στη γύρα η πληροφορία, σύμφωνα με την οποία Plan B συζητήθηκε και επί κυβέρνησης Παπαδήμου …. (αν τη θυμάστε εκείνη την κυβέρνηση, που ήρθε στα πράγματα με έναν περίεργο όπως επιβεβαιώνουν πολλοί συνταγματολόγοι τρόπο, στην οποία συμμετείχαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ & ήταν στα πράγματα από τις 11/11/2011 έως και τις 17/05/2012).

Ο Χατζηνικολάου είπε στην εκπομπή του στον Realfm 97,8 για μια πληροφορία που έχει (από πολιτικό αρχηγό όπως διευκρίνισε) ότι συζητήθηκε το ενδεχόμενο plan B σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και του πρωθυπουργού (Σαμαράς, Βενιζέλος, Καρατζαφέρης, Παπαδήμος).

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στην εκπομπή του: «Έχω μία πληροφορία και την έχω από πολιτικό αρχηγό, ότι plan B συζήτησε και η κυβέρνηση Παπαδήμου, με τους πολιτικούς αρχηγούς που μετείχαν τότε, δηλαδή τον κ. Σαμαρά, τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Καρατζαφέρη, σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, με τον Πρωθυπουργό, ότι συζήτησε το ενδεχόμενο plan b.

«Ήταν τότε η περίοδος που ο Σόιμπλε μιλούσε για το Grexit. Συζήτησαν τότε plan b, το ενδεχόμενο της δραχμής. Μάλιστα μαθαίνω ότι ο κ. Παπαδήμος είχε πει τότε ότι “αυτό ρε παιδιά θέλει 6 μήνες προετοιμασία, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα”»