Κατηγορίες
κοινωνία Οικονομία

Μέσα στη Μ. Εβδομάδα θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου του 2016 – από 22/4 τα επιδόματα του ΟΑΕΔ

pagamentosportelloΜέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις του Μαΐου. Συγκεκριμένα, οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ θα καταβληθούν την Μεγάλη Δευτέρα (25 Απριλίου) ενώ οι συντάξεις των υπόλοιπων ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ, ΝΑΤ κ.λ.π.) θα καταβληθούν την Μεγάλη Τετάρτη (27 Απρίλιου).

Όσον αφορά την καταβολή του δώρου Πάσχα, αλλά και των επιδομάτων σε ανέργους, μακροχρόνιους ή τακτικά επιδοτούμενους, ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοίνωσε πως από την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Επίσης θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά επρόκειτο να καταβληθούν στο χρονικό διάστημα από 22 Απριλίου 2016 μέχρι και 08 Μαΐου 2016.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

(Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει).