Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις

Ημαθία: σύλληψη 26χρονου για θανατηφόρα βλάβη σε 76χρονο

poliz8Στη σύλληψη ενός 26χρονου προχώρησαν τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 7 Απριλίου αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη 26χρονος Ημαθιώτης σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, για θανατηφόρα βλάβη.

Ειδικότερα, ο 26χρονος, ξημερώματα της 07-04-2016, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με 76χρονο ημεδαπό, σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου διέμενε ο τελευταίος, κατάφερε με τα χέρια του κτυπήματα στην κεφαλή του ηλικιωμένου.

Ο 76χρονος, στη συνέχεια, επέστρεψε στην οικία του, όπου βρέθηκε νεκρός από οικείους του, πρωινές ώρες της 07-04-2016.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, εντόπισαν και συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (07-04-2016), τον 26χρονο σε περιοχή της Ημαθίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τη νεκροψία που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, προέκυψε ότι «ο θάνατός του οφείλεται σε ενδοκράνια αιμορραγία αριστερού ημισφαιρίου, κακώσεις μαλακών μορίων κεφαλής, νεοδιεργασίες στελέχους, προμήκους και δεξιού επινεφριδίου, εξαιτίας των χτυπημάτων που δέχθηκε».

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρα βλάβη και οδηγήθηκε στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή.