Κατηγορίες
αυτοκίνητο

Η Jeep και οι υπόλοιποι…

jeepΕίναι το αυτοκίνητο που έδωσε την εμπορική του ονομασία σε όλα τα ίδιου στυλ οχήματα που βγήκαν μετά από αυτό, γεγονός που δεν είναι τυχαίο… Ο λόγος για την Jeep, η οποία έγινε αφορμή κάθε SUV, ειδικά από τους μη ιδιαιτέρως σχετικούς, να αποκαλείται «τζιπ», χωρίς απαραίτητα να είναι και Jeep.

Η Jeep είναι ένα εμπορικό σήμα των αμερικανικών αυτοκινήτων που είναι ένα τμήμα της FCA ΗΠΑ LLC (πρώην Chrysler Group, LLC), μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της Fiat Chrysler. Η πρώην Chrysler Corporation απέκτησε τη μάρκα Jeep, μαζί με το εναπομένοντα περιουσιακά στοιχεία του ιδιοκτήτη του American Motors, το 1987. Το τμήμα έχει την έδρα της στο Τολέδο, Οχάιο. Η σειρά προϊόντων Jeep αποτελείται αποκλειστικά από οχήματα αθλητισμού και off-road οχήματα, αλλά έχει κυκλοφορήσει φορτηγά στο παρελθόν.

Αρχικά η Jeep ήταν έκανε μαζική παραγωγή οχημάτων το 194, ειδικά για τον στρατό και αναμφισβήτητα αποτελεί τα παλαιότερα τετρακίνητα οχήματα μαζικής παραγωγής, τα γνωστά σήμερα SUV.

Ακριβώς λόγω της συμμετοχής των οχημάτων της Jeep στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (για τις ανάγκες των συμμαχικών δυνάμεων) ο όρος επικράτησε, ακόμη και μέχρι σήμερα. Σήμερα, η Jeep παραμένει δυναμικά στην αγορά αυτοκινήτου και συνεχώς εξελίσσεται.

Το να έχεις ένα γνήσιο Jeep, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τουλάχιστον για την αγορά του, χρειάζεται πολλά περισσότερα χρήματα από ένα κοινό αυτοκίνητο… Αλλά, έχεις και πολλά περισσότερα από ένα κοινό αυτοκίνητο…

Όπως και η αγορά, έτσι και η συντήρηση είναι απαιτητική. Ωστόσο, πλέον μπορούν οι ιδιοκτήτες να έχουν τον έλεγχο της τιμής και της ποιότητας… Πως; Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα AntallaktikaOnline.Gr, όπου υπάρχουν δεκάδες επιλογές σε ανταλλακτικά και εξαρτήματα, σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με την απαιτούμενη ποιότητα.