Κατηγορίες
διάφορα

Πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο ο ετήσιος χορός των “Παιδιών της Άνοιξης”

xorostpa201602Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου το ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο Καλοχώρι φιλοξένησε το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης (ΑμεΑ) «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΆΝΟΙΞΗΣ» & το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ώστε να πραγματοποιήσουν τον ετήσιο βραδινό χορό.

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη ζεστασιά, αφιερωμένη στα παιδιά, όπου μαζί με τους γονείς τους το προσωπικό αλλά και πολλούς φίλους του Κέντρου, χόρεψαν τραγούδησαν και διασκέδασαν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και διασκέδασαν μαζί μας, ο απεσταλμένος του Σεβασμιότατου πατήρ Ιωάννης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κος Γκυρίνης Παναγιώτης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Αντωνίου Χρήστος, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας κος Μπρουσκέλης Νικόλαος, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας κος Χατζηαθανασίου Τηλέμαχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αλεξάνδρειας κος Λυμπεράκης Μενέλαος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξάνδρειας κος Σπυρίδης Γεώργιος καθώς επίσης παρευρέθηκαν ο Δ/ντης του Ι.Κ.Α. Βέροιας ιατρός Κος Θεοδωρίδης, ο Δ/ντης της Β/Βάθμιας εκπ/σής Ν. Πέλλας Κος Κούγκας Κων/νος και ο Δ/ντης του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας Κος Λαφάρας Ευάγγελος.

vravefsitps201602xorosΤο Μικτό Κέντρο «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» & το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας σε σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρει: «Ευχαριστούμε όλους εσάς που με τη δυναμική σας παρουσία βρίσκεστε δίπλα μας σε κάθε μας εκδήλωση αποδεικνύοντας την αγάπη σας.» και συμπληρώνει αναφορικά με την επίδοση τιμητικής πλακέτας σε εθελόντρια:

«(…) στο χορό (…) παρευρέθηκε μια αγαπημένη φίλη του κέντρου, η Κα ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ή αλλιώς «ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ» όπως την αποκαλούσαν τα παιδιά μας.

Ως εθελόντρια πάντα, φρόντιζε με πολύ αγάπη και στοργή τα παιδιά μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες της φιλοξενίας μας στο Σέλι.

Η κα Ευδοξία, τιμήθηκε για το έργο της από το Δ.Σ. του Συλλόγου με τιμητική πλακέτα, την οποία παρέδωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος Εμμανουήλ Νικόλαος, σε μια συγκινητική και ευχάριστη για όλους στιγμή.

Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε θερμά την Κα ΕΥΔΟΞΙΑ για την προσφορά της.»

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ & Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ