Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Πρόβλημα με τη συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων

ergazkentro20151222Πρόβλημα με τη λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων που λειτουργεί στο Δήμο Αλεξάνδρειας αναδείχθηκε χθες, αφού κυβερνητική απόφαση για τη συνέχιση της λειτουργίας δομών όπως το Κέντρο δεν έρχεται και για το λόγο αυτό τα πάντα (εργαζόμενοι, εξυπηρετούμενοι από τις υφιστάμενες δομές) είναι στο αέρα – ή για να το πούμε διαφορετικά από την 1 Ιανουαρίου δεν θα συνεχίσουν.

Το θέμα συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ας Δεκεμβρίου ενώ υπήρχε και παρουσία στην αίθουσα εργαζόμενων στο Κέντρο (οι οποίοι αν δεν γίνει κάτι σταματούν να εργάζονται από 01/01/2016).

Η Χριστίνα Ζεϊμπεκίδου, συντονίστρια του Κέντρου μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού οι εργαζόμενοι ζήτησαν με αίτησή τους το Δημοτικό Συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα για το θέμα. Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους ζητούν να παραταθούν οι συμβάσεις τους άμεσα ενώ ειδικότερα για τη δομή στην Αλεξάνδρεια ζητούν πέραν της παράτασης και τη συνέχιση της λειτουργίας με το υπάρχον προσωπικό και ειδικότητες.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού άκουσε τη θέση των εργαζομένων εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΟ ψήφισμα.

Δείτε στη συνέχεια τι είπε η Χ. Ζεϊμπεκίδου στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους.