Κατηγορίες
χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Ποιες εκδηλώσεις μπορείτε να επισκεφτείτε το σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου

xristglombosΕκδηλώσεις που συνδέονται με την περίοδο των Χριστουγέννων έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε διάφορα σημεία του Δήμου Αλεξάνδρειας. Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν σύλλογοι, οι τοπικές αρχές (ή μπορεί να είναι συνεργασία μεταξύ τοπικών κοινοτήτων και συλλόγων).

Ας δούμε τι έχει ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες, για το διήμερο 12 και 13 Δεκεμβρίου 2015:


Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στον Πλάτανο θα γίνει ο φωτισμός της πλατείας του κοινοτικού καταστήματος, θα ανάψει το Δένδρο ευχών υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων και παραδοσιακών τραγουδιών θα σερβίρονται πλούσια εδέσματα και άφθονο κρασί. Ώρα έναρξης: 18.00 μ.μ., στο χώρο μπροστά από την Κοινότητα
Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στα Τρίκαλα, σε εκδήλωση που θα γίνει θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του χωριού, στην κεντρική πλατεία. Η έναρξη εκδήλωσης είναι για τις 16.30 ενώ το άναμμα του δένδρου θα γίνει στις 18.30. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Θεατρική Παράσταση, Χορευτικά, Ξυλοπόδαρους, Καλικάντζαρους, και άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Πλούσια εδέσματα από τους συλλόγους του χωριού (ακολουθεί παραδοσιακό γλέντι).
Επίσης την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στην Κορυφή έχει προγραμματιστεί να γίνει χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού. Χώρος διεξαγωγής το Γυμνάσιο του χωριού και ώρα έναρξης στις 7.30μ.μ. Η γιορτή θα περιλαμβάνει εκτός από πολλές εκπλήξεις και Θέατρο Σκιών.