Κατηγορίες
ΚΕΔΑ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας

Το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Αλεξάνδρεια – 4 & 6 ευρώ το παγοδρόμιο

xristougannaalex2015Το φετινό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην πόλη» που θα γίνουν στην Αλεξάνδρεια για 2η χρονιά ανακοίνωσε η ΚΕΔΑ.
Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ και blogs ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στ. Δελιόπουλος και ο αντιπρόεδρος Μ. Σταυρής μίλησαν για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 4 Δεκεμβρίου 2015 έως και 10 Ιανουαρίου 2016, στο χώρο του πέριξ του Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρειας (θα υπάρχουν εκδηλώσεις τόσο στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας όσο και στο χώρο πίσω από το ΠΠΚ ενώ και φέτος θα στηθεί παγοδρόμιο).

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις, τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες θα περιμένουν Παγοδρόμιο, τρενάκι, το σπίτι του Αγίου Βασίλη, το σπιτάκι με τις κατασκευές, face painting, αφηγήσεις παραμυθιών, γλυκίσματα και πολλά άλλα. Φέτος θα υπάρχουν 5 σπιτάκια που θα περιμένουν τους μικρούς φίλους, μεταξύ αυτών του ταχυδρομείου του Αη-Βασίλη, σπιτάκι για face painting, για κατασκευές κλπ.

Το παγοδρόμιο φέτος θα είναι ανοιχτό, το κόστος του θα ανέρχεται (κατόπιν συμφωνίας και διαβεβαίωσης που έλαβε η ΚΕΔΑ από τον επιχειρηματία που το διαχειρίζεται στα 4 ευρώ και 6 ευρώ η μισή και η μία ώρα) και οι εργασίες στο χώρο που θα τοποθετηθεί – μπροστά από το ΠΠΚ – θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Το πρόγραμμα της ΚΕΔΑ για τα «Χριστούγεννα στην πόλη 2015» είναι το ακόλουθο:

programmaxristalex2015

2015119-KEDA-01-horz

Βίντεο από τη συνέντευξη του Στ. Δελιόπουλου: