Κατηγορίες
πολιτική

Βέροια: παρουσιάστηκε το ψηφοδελτιο της ΝΔ στην Ημαθία

nd ekdilveroia20150908Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου στη Βέροια, στον κινηματοθέατρο Σταρ.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα στην Κεντρική Μακεδονία Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Χαιρετισμό απεύθυναν οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας (Απόστολος Βεσυρόπουλος, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Τάσος Μπαρτζώκας, Γεωργία Μπατσαρά, Κώστας Γιοβανόπουλος και Απόστολος Εμμανουηλίδης) καθώς και οι Απ. Τζιτζικώστας και Λαζ. Κυρίζογλου (Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος Περιφ. Ένωσης Δήμων Κ. Μακεδονίας).

Τόσο στους χαιρετισμούς όσο και στην ομιλία Στυλιανίδη, έγινε αναφορά στη σημερινή πολιτική και οικονομική κατάσταση και οι ομιλητές εστίασαν (με τον τρόπο και με το πολιτικό ύφος που διακρίνει έκαστο) στη σημερινή κατάσταση, άσκησαν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για υιοθέτηση καταστροφικών πολιτικών που έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση και εστίασαν στο ότι η χώρα «χρειάζεται σοβαρότητα και σταθερότητα» στη διακυβέρνησή της.

Στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας παρευρέθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης, οι δήμαρχοι Αλεξάνδρειας, Π. Γκυρίνης, και Νάουσας Ν. Κουτσογιάννης, νυν και πρώην από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρώην βουλευτές.

Επίσης από την περιοχή της Αλεξάνδρειας στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Σ. Τόκας, ο πρώην αντιδήμαρχος Ν. Αλεξόπουλος, και οι Κ. Στεφανάκης, Ν. Γκαβαρδίνας, Κ. Βενιόπουλος, Κ. Καρέλης, Απ. Ρεσινιώτης.

Ο Ε. Στυλιανίδης – ο οποίος εκτός από υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα στην Κ. Μακεδονία είναι επίσης και υποψήφιος βουλευτής – σε συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε σε διπλοπροσωπία του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στο ότι πρέπει επέλθει σταθεροποίηση της πολιτικής κατάστασης, εστιάζοντας στην αναγκαιότητα εθνικής συνεννόησης. Στη συνέντευξη παρουσίασαν και υποδέχθηκαν τον Ε. Στυλιανίδη η υπεύθυνη εκλογών της νομαρχιακής Συρμούλα Τζήμα-Τόπη και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας.

κείμενο Νικ. Δ., φωτό: inveria & veriotis