Κατηγορίες
Λαπαβίτσας

Λαπαβίτσας: «Με συγχωρείτε, συμφωνία είχαμε στις 12 Ιουλίου, τώρα έχουμε Μνημόνια»

lapavitsas megaΣτην εκπομπή του Mega “Πρωινό MEGA” μίλησε το πρωί της Τρίτης 11/8 ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας. Ο βουλευτής μίλησε τηλεφωνικά και κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις σχετικά με τις συνομιλίες για το νέο Μνημόνιο.

Από την αρχή έδωσε ξεκάθαρα δείγματα της άποψής του για τη “συμφωνία” ενώ ήταν σαφής ως προς αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

«Φαίνεται πως έχουμε συμφωνία με αμοιβαίες, όπως μας μεταφέρουνε, υποχωρήσεις» είπε η δημοσιογράφος για να εισπράξει άμεσα την απάντηση Λαπαβίτσα: «Με συγχωρείτε, συμφωνία είχαμε στις 12 Ιουλίου, τώρα έχουμε Μνημόνια. Να μην λέμε το μνημόνιο συμφωνία για να αποφεύγουμε την κακιά λέξη», είπε ο βουλευτής Ημαθίας.

Χαρακτήρισε απίστευτες και απερίγραπτες διαδικασίες που γίνονται, σημείωσε πως κανείς δεν είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το κείμενο που θα κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές και πως κανείς δεν κατάλαβε πότε έγινε η διαπραγμάτευση για κάτι το οποίο θα κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές εντός των επόμενων ημερών.

Επίσης ερωτήθηκε αν θα ψηφίσει το Μνημόνιο ή αν παραιτηθεί.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο από την εμφάνιση Λαπαβίτσα στο Mega το πρωί, όπως καταγράφηκε από το enikos.gr