Κατηγορίες
αυτοκίνητο

Κυκλοφοριακά μέτρα στην Εγνατία Οδό (τμήμα Πολύμυλος – Κλειδί)

egnatia_signΟ κατά περίπτωση αποκλεισμός είτε της αριστερής είτε της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας ή αποκλεισμός της λωρίδας έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) λόγω εργασιών καθαρισμού φρεατίων αποστράγγισης και στους δύο (2) κλάδους κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, από Α/Κ Κλειδίου έως Α/Κ Πολυμύλου, αποφασίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

Οι εργασίες καθαρισμού (που θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από την ανατολή έως και τη δύση του ηλίου) ξεκινούν άμεσα και θα διαρκέσουν μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2015. Θα γίνονται καθημερινά – εξαιρουμένων του Σαββάτου, της Κυριακής και των αργιών, καθώς επίσης και των ημερών που υφίστανται επικίνδυνες για την ομαλή κυκλοφορία καιρικές συνθήκες. (βροχόπτωση, ομίχλη κλπ.).

Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί του αυτοκινητοδρόμου.

Όπως επισημαίνεται, ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται, καθ΄ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, να συντηρεί και να επιτηρεί την οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται από το ελεύθερο τμήμα της Οδού.