Κατηγορίες
Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση

gensynelefsi 3 emporikoy syllogoy 20150610Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας.

Μια συνέλευση που διεξήχθη με όχι περισσότερα από 15 μέλη του Συλλόγου (δεν παρέστησαν ούτε καν όσοι προσήλθαν στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ.), γεγονός που υποδεικνύει την αναγκαιότητα η Διοίκησή του να προχωρήσει σε κινήσεις ουσίας που θα είναι προς την κατεύθυνση της αναβάθμισής του ρόλου του.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και λόγω της παρουσίας του αντιδημάρχου Καθαριότητας Σωτήρη Τόκα έγινε αλλαγή στη σειρά συζήτησης των θεμάτων (λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων ο αντιδήμαρχος έπρεπε να αποχωρήσει) και έτσι προηγήθηκε τόσο η ενημέρωση από πλευράς αντιδημάρχου όσο και οι ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της μη τήρησης υγειονομικών όρων από εμπόρους – καταστηματάρχες.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και ενημέρωση και συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων μελών για τα υπόλοιπα θέματα, όπως παραεμπόριο κλπ.

gensynelefsi emporikoy syllogoy 20150610-horz