Κατηγορίες
αθλητικά Ημαθία

1η αγωνιστική της περιόδου 2014/2015 για τα κορίτσια του Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας σήμερα

stygm agrastagiasvarvΜια ομάδα που την παρακολουθούμε ανελλιπώς από την πρώτη στιγμή που μάθαμε για αυτήν – από το 2011 δείτε σχετικά ΕΔΩείναι η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα της Αγίας Βαρβάρας.
Την είδαμε εντός, εκτός, είδαμε να χάνει, να κερδίζει, να ανεβαίνει κατηγορία, ακόμη και να χάνει κατηγορία (επειδή αξιόλογες αθλήτριες κλήθηκαν σε εθνικά συγκροτήματα και δεν μπορούσαν να ενισχύσουν τις επίσης πολύ καλές συμπαίκτριές στους) κλπ κλπ κλπ.
.

Η ομάδα αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της 2ης Εθνικής Κατηγορίας και στο γήπεδο της Βέροιας (σε αρκετά παιχνίδια το γήπεδο του χωριού αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τους φίλους της ομάδας).
Έτσι, σήμερα Κυριακή 26/10, η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας με την αντίστοιχη ομάδα Πανσερραϊκη, για την 1η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.
Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Τσιαουσίδης Στέργιος με βοηθούς την κ. Καραγιάννη Ελένη και την κ. Αλαγιώτου Ιωάννα από το σύνδεσμο Μακεδονίας.