Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης Δήμος Αλεξάνδρειας

Επιστολή Γκυρίνη στον ΔΕΔΔΗΕ για το γραφείο της Αλεξάνδρειας

epistoligkyrinisdeddieΤο μήνυμα που εστάλη είναι αρκούντως σαφές: “…η απευκταία περίπτωση πρόκλησης σοβαρών βλαβών (….) θα αναγκάσει το Δήμο Αλεξάνδρειας να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια (…) προς αποκατάσταση κάθε είδους ζημίας υλικής ή ηθικής του Δήμου και των δημοτών αυτού”.

.
Έτσι κλείνει, μεταξύ άλλων, η επιστολή του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη προς τον πρόεδρο & διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ Γ. Κόλλια, στην οποία γίνεται αναφορά στο εξαφανισμένο γραφείο βλαβών της Αλεξάνδρειας. Περισσότερα ΕΔΩ, στα “Χρονικά” του Χ. Μόχλα

Είχε προηγηθεί η συνάντηση του δημάρχου με την Επιτροπή Αγώνα που είχε συγκροτηθεί, συγκέντρωση το καλοκαίρι στην Αλεξάνδρεια, μια σειρά από ανακοινώσεις του Εμπορικού Συλλόγου, ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας κλπ κλπ.

Δηλαδή, οι φορείς της πόλης “υπενθυμίζουν” ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην επιχείρηση τι μπορεί να συμβεί και τι πρέπει να γίνει με το γραφείο της στην Αλεξάνδρεια.

.
Πλέον τη σκυτάλη έχει πάρει όπως οφείλει – αφού δεν θα πρέπει να γίνει “ένας ακόμη δήμαρχος που θα βλέπει τα τρένα και τις υπηρεσίες να περνούν απ΄το Δήμο του” – ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.