Κατηγορίες
Τσαβδαρίδης Λάζαρος

Δήλωση Λάζαρου Τσαβδαρίδη για το δυστύχημα στην Εγνατία

tsavdaridisvouliΜε αφορμή το πολύνεκρο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να εκφράσω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια και τη βαθιά μου οδύνη στους συγγενείς και τους οικείους των θυμάτων καθώς και καλό κουράγιο και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες τους δυστυχήματος.

Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό αλλά και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Βέροιας, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, τους άνδρες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, την Πολιτική Προστασία και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, τον Δήμο της Βέροιας αλλά και όλους τους εθελοντές, που με την άμεση ανταπόκριση τους και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα, συνέβαλαν τα μέγιστα στην τιτάνια και ψυχοφθόρα προσπάθεια ταχύτατου απεγκλωβισμού, έγκαιρης διακομιδής και άμεσης περίθαλψης των θυμάτων και τραυματιών του πρωτοφανούς αυτού δυστυχήματος.

Εν αναμονή των απαντήσεων από τις αρμόδιες αρχές για τα αίτια του δυστυχήματος που βύθισε όλους μας σε πένθος και εν αναμονή του καταλογισμού των ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση, υπογραμμίζω την πέραν πάσης αμφισβήτησης αναγκαιότητα ακόμα μεγαλύτερης στελέχωσης των Νοσοκομείων της Βέροιας και της Νάουσας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προκειμένου να μπορούν να ανταποκρίνονται επαρκώς σε κάθε ανακύψασα ανάγκη, πολλώ δε μάλλον σε παρόμοιες έκτακτες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό, συναντήθηκα ήδη σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη, ζητώντας την άμεση συνδρομή του προς αυτή την κατεύθυνση.