Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης Δήμος Αλεξάνδρειας Μπρουσκέλης Νίκος

Επίσκεψη Γκυρίνη – Μπρουσκέλη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

EPISKKOINONIKO PANTOPOLEIOΤον χώρο που φιλοξενείται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής 26 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοιν. Παντοπωλείου) Νίκος Μπρουσκέλης.
Οι δυο είδαν τους χώρους και ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον υπάλληλο που βρίσκονταν εκεί τη στιγμή της επίσκεψης για τη λειτουργία του Παντοπωλείου καθώς και για τα προβλήματα που υπάρχουν.
.

Όπως αναφέρθηκε στην ενημέρωση που έγινε, τη στιγμή αυτή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετούνται 80 (ογδόντα) δικαιούχοι συνδημότες μας κάθε μήνα, οι οποίοι είτε παραλαμβάνουν τα είδη του Παντοπωλείου από το χώρο που βρίσκεται στην ΥΕΒ είτε τα είδη φτάνουν σε αυτούς μέσα από το Βοήθεια στο Σπίτι – όταν πρόκειται για δικαιούχους που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι.
.

Το θέμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου απασχολεί τη Διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, αφού είναι γνωστό πως, δυστυχώς, λόγω της κρίσης οι ανάγκες των συνδημοτών μας είναι μεγάλες και τα αιτήματα για βοήθεια συνεχώς αυξανόμενα. Επίσης, η Διοίκηση προχωράει στην επιδιόρθωση του χώρου, αφού τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν είναι αρκετά.
.

Επίσης, πρόθεση της δημοτικής Αρχής είναι να γίνει προσπάθεια να καλυφθούν στο μέγιστο δυνατό τα αιτήματα για βοήθεια, με όσες δυνάμεις διαθέτει ο Δήμος Αλεξάνδρειας.
.

Επί τη ευκαιρία της επίσκεψης αυτής, και επειδή το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου παρουσιάζει σημαντικές ελλείψεις σε είδη που διατίθενται στους δικαιούχους (ελλείψεις που προσωρινά έχουν καλυφθεί από τα είδη που συγκεντρώθηκαν κατά τη συναυλία της Ομάδας Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας), ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. καλούν για μια ακόμη φορά όσους συνδημότες μας δύνανται, να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου με τρόφιμα, ρουχισμό (και για την περίοδο αυτή και με σχολικά είδη), ώστε να βοηθηθούν αυτοί που το έχουν ανάγκη.