Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η σωρός που βρέθηκε στην Πατρίδα είναι του 43χρονου αναφέρει η Αστυνομία

dtastyn20140813Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γ.Ε.Δ.Α.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας το πτώμα που εντοπίστηκε χθες Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 σε δασική έκταση στην Πατρίδα Ημαθίας σχετίζεται με την υπόθεση της αρπαγής και ανθρωποκτονίας του 43χρονου Αλβανού.

.

Εν τω μεταξύ τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους στην υπόθεση κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι (η 53χρονη πεθερά του θύματος, ο 48χρονος φερόμενος ως εκτελεστής κι ένας ακόμη 48χρονος που κατηγορείται πως ήταν αυτός που έφερε σε επαφή τα πεθερικά του θύματος με τον κατηγορούμενο ως δράστη). Μένει να απολογηθούν στον ανακριτή ο 54χρονος πεθερός του θύματος και ένας 36χρονος που σύμφωνα με το κατηγορητήριο συνήργησε στη δολοφονία.

.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση για την ανεύρεση της σωρού του 43χρονου αναφέρονται τα ακόλουθα: “Σε συνέχεια του από 09.08.2014 Δελτίου Τύπου μας αναφορικά με υπόθεση αρπαγής και ανθρωποκτονίας 43χρονου υπηκόου Αλβανίας, ανακοινώνεται ότι χθες 12.08.2014 το μεσημέρι, εντοπίστηκε το πτώμα του 43χρονου θαμμένο και καλυμμένο με κλαριά και πέτρες σε δασική περιοχή της Πατρίδας Ημαθίας.

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας για την εξερεύνηση του χώρου, και της Π.Υ. Βέροιας.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.”