Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια εκλογές Χωρίς κατηγορία

Δημοτικές Εκλογές, Αλεξάνδρεια: η απόφαση του Πρωτοδικείου για τα αποτελέσματα

apotel100Ξεκινάμε με τα …βασικά: “αν δεν παινέψεις το σπίτι σου ….κλπ κλπ”, “αν δεν ευλογήσουμε τα γένια μας …κλπ κλπ”.

Πάμε τώρα στο παρασύνθημα: η “Περισκόπηση” από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το τελικό αποτέλεσμα και των δυο γύρων των εκλογών (αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια που ανακοινώνονταν τα επιμέρους αποτελέσματα) ήταν εδώ και ενημέρωνε. Ίσως όχι τόσο “έγκαιρα” αλλά προ πάντων ΕΓΚΥΡΑ!

Για να δείτε το γραφικό (που βλέπετε και τώρα), είχαμε πιάσει 3 τα χαράματα για να το βγάλουμε. Με αριθμούς και ποσοστά. Και ήμασταν (και εξακολουθούμε να είμαστε) ευγνώμονες που τιμήσατε και τιμάτε την προσπάθεια μας, τότε και γενικότερα. Αυτή την προσπάθειά μας την τίμησαν επίσης και πολλά τοπικά ΜΜΕ και blogs, τα οποία γνωρίζουν πολύ καλά εδώ και χρόνια πως αυτά που γράφουμε είναι αυτά που πρέπει να γραφούν και μας τιμούν με τη συνεργασία τους. Και αυτούς τους ευχαριστούμε!

.

Από το 2007 προτιμούμε να περιμένουμε λιγάκι ώστε αυτά που διαβάζετε να είναι αυτό που ονόμαζαν κάποτε “γκαραντί”, παρά να γράφουμε ό,τι να ‘ναι.

Ούτε υποψηφίους αναδείξαμε, ούτε προέδρους βαφτίσαμε, ούτε τίποτε. Απλά και ψύχραιμα, αναμέναμε τα σχετικά και μετά καταγράψαμε. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάστηκε ούτε να κάνουμε γαργάρα αυτά που γράψαμε και να μην ξανασχοληθούμε, ούτε χρειάστηκε να αλλάξουμε (στα μουλωχτά) αυτά που ΑΡΧΙΚΑ είχαμε γράψει.

.

Και όταν υποψήφιοι από τους 2 μεγαλύτερους σε δύναμη συνδυασμούς επικοινωνούσαν μαζί μας για να μάθουν αν εξελέγησαν, μέχρι τη στιγμή που δεν είχαμε όλα στα στοιχεία τους απαντούσαμε “δεν ξέρουμε” (το έχουμε αυτό το κακό, λέμε “δεν ξέρουμε” όταν δεν ξέρουμε).

.

Να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά και όσους βοήθησαν σε αυτό που καταφέραμε – μόνος κανείς δεν κάνει τίποτε και ευτυχώς οι φίλοι και φίλες που μας βοήθησαν ήταν πολλοί.

.

Δια του λόγου το αληθές, οι πιο “συνεπείς” αναγνώστες απλά θυμηθείτε, οι νεώτεροι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις σχετικές αναρτήσεις.

 .

Στο διαταύτα: στις 23 Ιουνίου συνεδρίασε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Βέροιας και αφού συμβουλεύτηκε τους σχετικούς πίνακες των αποτελεσμάτων εξέδωσε απόφαση σχετική με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 18ης / 25ης Μαΐου 2014.

Τη σχετική απόφαση μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ (το αρχείο αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξάνδρειας).