Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πρώτα τα προαπαιτούμενα και μετά η δόση

3ikalogΠιο ξεκάθαρα, δεν έχει! Άλλωστε, το “μοτίβο” είναι ίδιο εδώ και 3-4 χρόνια.

Αν δεν εκπληρωθούν τα 12 προαπαιτούμενα λεφτά από το επόμενο μη εκταμιευθέν τμήμα της δόσης (αυτό του Μαΐου) δεν υπάρχουν ενώ δεν υπάρχει λόγος για να γίνει και οποιαδήποτε συζήτηση για το μέλλον του ελληνικού προγράμματος, ανέφερε σήμερα αξιωματούχος της ΕΕ.

Και αφήνοντας και ένα παραθυράκι είπε ότι αν δεν εκπληρωθούν τώρα αλλά έστω και λίγο αργότερα, τότε το 1 δις ευρώ μπορεί να φτάσει στη χώρα μαζί με την επόμενη δόση, ίσον 2 δις μαζί (δόση Μαΐου και Ιουνίου μαζί δηλαδή). Αρκεί – πάντα – να εκλπηρωθούν τα συμφωνηθέντα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος αξιωματούχος, στις 19 Ιουνίου στο Λουξεμβούργο, παρουσία της Διευθύντριας του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο νέος Έλληνας υπουργός οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, θα παρουσιάσει τις πολιτικές προτεραιότητες της ελληνικής οικονομίας.

Μία απάντηση στο “Πρώτα τα προαπαιτούμενα και μετά η δόση”

Δεν εχουνε και αδικο που δεν μας εμπιστευωντε.Απο αναβολη σε αναβολη για τα μετρα απο το που επρεπε να ειχανε παρει φτασαμε σημερα εδω που ειμαστε.Για να μην πειραχτουν τα δηλαδη η πελατεια τους. Α…..αυτος εινε δικος μας Α….αυτος εινε δικος τους και παει λεγοντας. Α……ΥΤΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.