Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Αλευράς εκλογές

Στο Πλατύ μίλησε σήμερα το απόγευμα (11/05/2014) ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Χρ. Αλευράς

DSC_3509Στο Πλατύ μίλησε σήμερα το απόγευμα σε συγκέντρωση ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Χρήστος Αλευράς.

Λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο Χρ. Αλευράς το λόγο έλαβε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Θαν. Τσίτσης ο οποίος καταφέρθηκε κατά της συνολικής πολιτικής που ασκείται στη χώρα και η οποία όπως ανέφερε έχει άμεσο αντίκτυπο και στην περιοχή μας, μια καθαρά αγροτική περιοχή που πλήττεται από τις μνημονιακές πολιτικές.

Ο Χρ. Αλευράς στη δική του ομιλία άσκησε έντονη κριτική στους υπόλοιπους συνυποψηφίους τους και κάλεσε τους ψηφοφορούς να τους απορρίψουν στην κάλπη.

Η κριτική του ήταν έντονη για τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, αφού…… την κατηγόρησε ότι δεν διεκδίκησε αυτά που θα μπορούσε, αναφέρθηκε στο νερό και στο ότι “υπάρχουν 3 διαφορετικές κατηγορίες δημοτών” σε αυτόν τον τομέα, κατηγόρησε τον δήμαρχο και είπε πως με τα φίλτρα του νερού που τοποθετήθηκαν θα μπορούσαν να γίνουν επεκτάσεις του δικτύου για μεταφορά νερού από τις πηγές του Βερμίου, έκανε αναφορά στα έργα που έγιναν στην περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας και είπε πως επιδείχθηκε μια προτίμηση στο να γίνονται τα έργα χωρίς ανοιχτούς μειοδοτικούς διαγωνισμούς αλλά με τη μέθοδο της μελέτης/ανάθεσης ή με απευθείας αναθέσεις.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως οι θέσεις που έχει ακόμη και σε τοπικό επίπεδο είναι “ξεθωριασμένες δήθεν αριστερές θέσεις” και πως η παρουσία του ψηφοδελτίου του Γ. Σπυρίδη την περίοδο που πέρασε ήταν τυπική.

Αναφερόμενος στο συνδυασμό Γκυρίνη (αλλά και στο συνδυασμό Δημητριάδη) είπε πως δεν είναι και τόσο ανεξάρτητοι όσο θέλουν να δείχνουν πως είναι και πως εκπροσωπούν και ενισχύουν σε τοπικό επίπεδο το αντιλαϊκό κράτος. Κατέληξε στο λόγο του προτρέποντας τους ψηφοφόρους του Δήμου Αλεξάνδρειας να ψηφίσουν το συνδυασμό του, να ρίξουν στην κάλπη “το ψηφοδέλτιο με το κόκκινο γαρύφαλο” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

DSC_3509

DSC_3503

 

DSC_3526

 

DSC_3507

 

DSC_3525