Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μήνυμα Παναγιώτη Γκυρίνη για τη σημερινή “Ημέρα της Μητέρας”

ora efthinis 700x254 GKYRΜε την ευκαιρία της “ημέρας της μητέρας” που γιορτάζεται σήμερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης σε μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

“Η γιορτή της Μητέρας δεν αποτελεί μια συνηθισμένη ημέρα για την αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει στην κοινωνία. Είναι μια ξεχωριστή ημέρα για όλους μας.

Στο πρόσωπο κάθε Μητέρας ανά τον κόσμο αντικατοπτρίζεται η άδολη και παντοτινή αγάπη, η αφοσίωση χωρίς ανταλλάγματα,, η προσωποποίηση της θυσίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Για όλους εμάς η απόδοση σεβασμού και τιμής στη Μητέρα δεν είναι μια τυπική υποχρέωση, αλλά υπαγορεύεται από το γεγονός ότι αποτελεί τον συνδετικό κρίκο στην κοινωνία και την ίδια την ζωή…

H σύγχρονη μητέρα καλείται να αντεπεξέλθει σε πολλαπλούς ρόλους, δύσκολους και απαιτητικούς.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας οφείλει να είναι αρωγός στην καθημερινή μάχη που δίνει η εργαζόμενη Μητέρα, η πολύτεκνη Μητέρα, η άνεργη Μητέρα, η άγαμη Μητέρα. Με συμβολικό και με κάθε άλλο δυνατό τρόπο.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να στηρίξει ουσιαστικά την Μητέρα. Να ενθαρρύνει τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τις Μητέρες παιδιών με αναπηρίες. Μπορούμε και πρέπει να σταθούμε στο πλευρό τους.

Εμείς ως αυριανή διοίκηση θα κάνουμε ότι πρέπει για να βοηθήσουμε ουσιαστικά και όχι στα λόγια τις μητέρες του δήμου μας.

Για την παράταξη

«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας”