Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις Γκυρίνης Παναγιώτης

“Ώρα Ευθύνης” – Π. Γκυρίνης: “Να σταματήσει η ρουσφετολογική πρακτική της απερχόμενης διοίκησης Δημητριάδη”

ora efthinis 700x254Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Καθόλου δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η απερχόμενη διοίκηση Δημητριάδη συνεχίζει “ακούραστα” την ρουσφετολογική συμπεριφορά της μέσα στην προεκλογική περίοδο. Στη λογική της απερχόμενης διοίκησης είναι να εκμαυλίσει συνειδήσεις, να εξαγοράσει πολιτικές συμπεριφορές παντί τω τρόπω με μοναδικό στόχο την εκλογική της διάσωση.

Άρχισαν με την παραχώρηση εκατοντάδων στρεμμάτων στο Σχοινά σε αγρότες της περιοχής μέσα σε δημοτική έκταση χωρίς καμιά διαδικασία. Συνέχισαν με μοίρασμα σωλήνων στα χωριά χωρίς κανένα σχέδιο αλλά με μοναδικό γνώμονα τις διαθέσεις του κομματάρχη –προέδρου που ανήκει στην απερχόμενη πλειοψηφία. Τώρα, στέλνουν τα δημοτικά μηχανήματα να καθαρίζουν ιδιωτικά οικόπεδα!

Όλα τα παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα της ρουσφετολογικής πρακτικής της απερχόμενης διοίκησης που αν μη τι άλλο, επιβαρύνει το δημοτικό ταμείο.

Τους καταγγέλλουμε δημόσια στο λαό της Αλεξάνδρειας και τους καλούμε να σταματήσουν το καταστροφικό τους έργο. Είναι το τελευταίο που μπορούν να κάνουν πριν τους οδηγήσει στην έξοδο η λαϊκή ετυμηγορία του Μαΐου.