Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις εκλογές Σπυρίδης Γιώργος

Συνεργασία Πολιτών: “Οι πολίτες του Δήμου μας παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες ένα πόλεμο ανακοινώσεων”

SPYRIDIS111Από το γραφείο τύπου του συνδυασμού “Συνεργασία Πολιτών” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Οι πολίτες του Δήμου μας παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες ένα πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ των παρατάξεων Δημητριάδη και Γκυρίνη με αφορμή την παράνομη κατασκευή στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας. Aνακοινώσεις που μόνο θυμηδία προκαλούν στους υγιώς σκεπτόμενους συμπολίτες μας, καθώς είναι κενές ρεαλιστικών προτάσεων και σε μεγάλη απόσταση από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.
Δυστυχώς οι δυο παρατάξεις κλεισμένες στον μικρόκοσμο τους, ορμώμενες από προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα υποψηφίων θυσιάζουν τα πάντα στον βωμό λίγων ψήφων.
Οι μεν αρνούνται να αποδεχτούν την πλήρη αποτυχία της διοίκησης τους, οι δε ευαγγελίζονται το δήθεν «νέο» ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι παρά η ίδια παλιά κακή συνταγή του παρελθόντος με τα γνωστά αποτελέσματα.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο Γιώργος Σπυρίδης είχαν καταγγείλει στο Δ.Σ τις αυθαιρεσίες στο Πνευματικό Κέντρο με παραχωρήσεις δημοτικών χώρων που χρονολογούνται από την προηγούμενη δημοτική αρχή.
Η προστασία και η αξιοποίηση των κοινόχρηστων χώρων με γνώμονα το συμφέρον όλων των δημοτών είναι βασική προγραμματική αρχή του συνδυασμού μας.
Οι Δημότες μας καλούνται να αποφασίσουν στις 18 Μαΐου αν επιθυμούν να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση στο Δήμο, μας με τους ίδιους πρωταγωνιστές σε διαφορετικούς ρόλους, για τα επόμενα 5 χρόνια.