Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στη Νάουσα ο Α. Τζιτζικώστας χθε Σάββατο 12 Απριλίου

P4122604 (Medium)Απόλυτα ικανοποιημένοι νοιώθουν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία» του Απόστολου Τζιτζικώστα για την αποδοχή και στήριξη των Ναουσαίων στην, καθαρά αυτοδιοικητική, πρόταση της «Αλληλεγγύης», στήριξη η οποία εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο ,από την συμμετοχή πάνω από 700 πολιτών του δήμου Νάουσας στην ομιλία των κ.κ Τζιτζικώστα και Καλαϊτζίδη στο «Κιόσκι», δίνοντας μηνύματα ελπίδας, ενότητας και αισιοδοξίας.

Οι κ.κ Τζιτζικώστας, Καλαϊτζίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν το πρωί τουP4122411 (Medium) Σαββάτου 12 Απριλίου την λαϊκή αγορά της Νάουσας, τον δήμαρχο Νάουσας κ. Καραμπατζό, την πασχαλινή έκθεση των παιδιών του «Υφαδιού», τον πρόεδρο του NIFF κ. Κουτσογιάννη, τους γιατρούς και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Νάουσας, την Σχολή του Αριστοτέλη, όπου και ξεναγήθηκαν από τον αρχαιολόγο κ. Πουλακάκη, την κλωστοϋφαντουργία «Βαρβαρέσσος» και τον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας.

Στα χρήσιμα συμπεράσματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάουσα, αναφέρθηκε, μετά το πέρας της περιοδείας, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαϊτζίδης, τονίζοντας τα εξής:

«Η ευρεία αποδοχή των Ναουσαίων στην «Αλληλεγγύη», η οποία αποδεικνύει καθαρά ότι είναι αυτοδιοικητικός συνδυασμός, πέρα και πάνω από κόμματα, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το Σάββατο είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε για μια ακόμη φορά με φορείς και πολίτες. Να συναντηθούμε με υπέροχες προσπάθειες εθελοντισμού, όπως είναι το «Υφάδι», να συναντηθούμε με τους στυλοβάτες της τοπικής και όχι μόνο οικονομίας, όπως είναι η βιομηχανίες και οι αγροτικοί μας συνεταιρισμοί. Και φυσικά να συναντηθούμε με τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Νάουσας. Θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά την αδιαπραγμάτευτη στάση μας. Οποιαδήποτε σκέψη για υποβάθμιση ή κλείσιμο του είναι «αιτία πολέμου» για την «Αλληλεγγύη».

Θέλουμε η σημερινή Νάουσα των προβλημάτων να γίνει ξανά η Νάουσα που ζήλευε για την ευμάρεια της όλη η χώρα.

 P4122490 (Medium)Πρώτη μας  προτεραιότητα  η ολοκλήρωση του κάθετου άξονα της Εγνατίας-Νάουσας-Σκύδρας. Η οριοθέτηση χρήσεων γης για βιομηχανικές και βιοτεχνικές δραστηριότητες. Η ένταξη των αρχαιοτήτων της περιοχής, με επίκεντρο την Σχολή του Αριστοτέλη, την Μίεζα και τους Μακεδονικούς Τάφους, στον τουριστικό  αρχαιολογικού χάρτη  Πέλλα-Νάουσα-Αιγές-Δίον.

Πρώτη μας προτεραιότητα η υποβοήθηση της εξαγωγικής δραστηριότητας της περιοχής της Νάουσας, αλλά και όλης της Ημαθίας, στον εξαγωγικό τομέα των γεωργικών μας προϊόντων, με επίκεντρο το ροδάκινο και τις μεγάλες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης. Δυστυχώς η κεντρική διοίκηση αποδυναμώνει από υπαλληλικά στελέχη την Περιφερειακή Ενότητα της Ημαθίας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην ομαλή εξαγωγική πορεία, τα οποία υπερκαλύπτονται μόνο από το φιλότιμο και την ευσυνειδησία των ίδιων των στελεχών μας.

Σε αυτή την προσπάθεια να αναπτυχθεί η Νάουσα, η Αλεξάνδρεια, η Βέροια, η Ημαθία συνολικά τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε δυναμικά, όχι μόνο τώρα στην προεκλογική περίοδο, αλλά σε όλη τη διάρκεια της πενταετούς μας θητείας.

 Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι Ναουσαίοι και όλοι οι Ημαθιώτες θα μας εμπιστευτούν, γιατί γνωρίζουν καλά, ότι εμείς είμαστε κομμάτι του εαυτού τους, μένουμε εδώ στον τόπο μας, γνωρίζουμε τα προβλήματα που βιώνουμε όλοι μας και θα αγωνιστούμε  μαζί τους για αυτά. Με ειλικρίνεια και με δουλειά. Αυτοί είμαστε όλοι εμείς οι υποψήφιοι της «Αλληλεγγύης», όπως δήλωσε και ο επικεφαλής μας, νυν και αυριανός Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Πρακτικοί άνθρωποι, που ζούνε στην Μακεδονία και δουλεύουν για τη Μακεδονία και όχι για κομματικά συμφέροντα, τα οποία βλέπουμε όλοι μας καλά πού οδήγησαν την χώρα μας».