Κατηγορίες
ανακοινώσεις βουλευτές

Μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

tsavdaridisvouliΜέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ και ειδικότερα στην Επιτροπή Οικονομικών και Ασφαλείας, ορίστηκε με πρόσφατη απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Η διεθνής αυτή αντιπροσωπεία μαζί με την αντίστοιχη του Συμβουλίου της Ευρώπης, θεωρούνται οι δύο πιο σημαντικές εθνικές εκπροσωπήσεις σε επίπεδο διεθνούς κοινοβουλευτικής διπλωματίας, γεγονός που ενισχύει έτι περαιτέρω τον σημαντικό ρόλο που δύναται να διαδραματίζει ο Βουλευτής Ημαθίας στον κομβικό για την Ελλάδα τομέα της Εθνικής Άμυνας, παράλληλα με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων αλλά και ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.

Σε σχετική δήλωση του, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης σημείωσε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Βουλής, καθώς και τον Γ.Γ. της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η ιδιαίτερα τιμητική αυτή θέση θα μου δώσει τη δυνατότητα αλλά και την ευκαιρία να  συνεχίζω να αγωνίζομαι σε ευρύτερα πλέον πλαίσια για τον εξορθολογισμό, τη διαφάνεια, αλλά και την διασφάλιση της χρηστής διαχείρισης  των οικονομικών των Ενόπλων μας Δυνάμεων προς αποκλειστικό όφελος της χώρας μας».