Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια δελτία τύπου Δημητριάδης Φώτης εκλογές

Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη & Πρόοδο (Φ. Δημητριάδης): “Η αλήθεια για το Λιανοβέργι”

logodimitriadis2014_350Με ένα δελτίο τύπου απαντά σε ανακοίνωση του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” που έγινε χθες και αφορούσε το Λιανοβέργι ο συνδυασμός “Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη & Πρόοδο” του Φ. Δημητριάδη.

Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Οι χθεσινές αναρτήσεις στους ιστότοπούς για τη δήθεν εγκατάλειψη του Λιανοβεργίου, είναι μια καλή ευκαιρία για να θυμηθούν όλοι το έργο που έχει γίνει στους τρεις οικισμούς της περιοχής και να μάθουν οι πολίτες το σχέδιο της δημοτικής αρχής για το μέλλον.

Οι μαθητές της περιοχής χαίρονται εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο σχολείο, που καλύπτει σε μονή βάρδια όλες τις ανάγκες του Λιανοβεργίου, του Παλαιοχωρίου και του Αράχου.

.

Υπάρχουν πλέον και τα δύο νέα νηπιαγωγεία, ενώ παραδίδεται τώρα και τρίτο, αυτό του Αράχου, που θα είναι σε πλήρη λειτουργία από τη νέα σχολική χρονιά.

Οι παιδικές χαρές της περιοχής είναι όλες καλοσυντηρημένες και οι φωτογραφίες είναι σημερινές και αδιάψευστος μάρτυρας.

Διαθέτουν οι οικισμοί 2 γήπεδα, το ένα από αυτά σύγχρονο στάδιο, με ταρτάν, ανακλινόμενους πυλώνες, κερκίδες και ολοκαίνουργια αποδυτήρια, για να μπορεί να φιλοξενεί και απαιτητικές διοργανώσεις. Στο άλλο γήπεδο μπήκε πρόσφατα περίφραξη και φωτισμός.

Είναι ώριμη η μελέτη και μπαίνει σύντομα σε εφαρμογή το έργο της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων. Και τα τρία χωριά θα διαθέτουν σύγχρονο αποχετευτικό δίκτυο.

fotod5

fotod15

 

fotod14

 

fotod13

 

fotod12

 

fotod8

 

fotod9

 

fotod10

 

fotod7

 

fotod6

 

fotod4

 

fotod3

 

fotod2

 

fotod1