Κατηγορίες
ανακοινώσεις Ημαθία Χωρίς κατηγορία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ημαθία λόγω των έργων στα Τέμπη

tempivalleyΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην Ημαθία λόγω της εκτέλεσης εργασιών στα Τέμπη θα γίνουν αύριο 1η και μεθαύριο 2α Απριλίου 2014.

.

Συγκεριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.:
Λόγω εκτέλεσης απαραίτητων εργασιών εκ μέρους αρμοδίων εντός της κοιλάδας των Τεμπών, η τροχαία θα λάβει τα παρακάτω κυκλοφοριακά μέτρα:
α. Την απαγόρευση της εισόδου στην Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέσω Α/Κ Κλειδίου, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λεωφορείων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και προτίθενται να διέλθουν από την κοιλάδα των Τεμπών.
β. Την απαγόρευση της εισόδου και κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατερίνη όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λεωφορείων και προτίθενται να διέλθουν από την κοιλάδα των Τεμπών.
γ. Την απαγόρευση της εισόδου στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέσω Α/Κ Νησελίου, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λεωφορείων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση από Κοζάνη προς Θεσ/νίκη, και προτίθενται να διέλθουν από την κοιλάδα των Τεμπών.
δ. Την απαγόρευση της εισόδου και κυκλοφορίας στην Επ.Ο. Βέροιας – Μελίκης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μελίκη, μέσω Α/Κ Βέροιας, όλων των φορτηγών  αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λεωφορείων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση από Κοζάνη προς Θεσ/νίκη, και προτίθενται να διέλθουν από την κοιλάδα των Τεμπών.
ε. Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – απαγορεύσεις κυκλοφορίας οχημάτων θα ισχύσουν κατά τις ημερομηνίες 01 και 02-04-2014 και μόνο κατά τις ώρες 07:00΄- 20:00΄.

στ.Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία των ως άνω οχημάτων, θα διεξάγεται σύμφωνα με τις ρυθμίσεις ανωτέρω (δ) σχετικής απόφασης.