Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια αναγνώστες διάφορα Χωρίς κατηγορία

Αναγνώστρια για το γήπεδο της Αλεξάνδρειας: “Το ανεξέλεγκτο πλιάτσικο, έχει μετατρέψει έναν χώρο άθλησης σε «ναρκοπέδιο» γεμάτο παγίδες”

anmynima1Από αναγνώστρια λάβαμε το παρακάτω μήνυμα (το οποίο συνοδεύονταν και από φωτογραφίες):

Δημοτικό Γήπεδο Αλεξάνδρειας, σήμερα, Κυριακή 9 Μαρτίου 2014. Η εγκατάλειψη έχει μεταμορφώσει το γήπεδο σε χωματερή γεμάτη σκουπίδια και επικίνδυνες εστίες μόλυνσης. Το ανεξέλεγκτο πλιάτσικο, έχει μετατρέψει έναν χώρο άθλησης σε «ναρκοπέδιο» γεμάτο παγίδες. Ξηλωμένες πόρτες και σχάρες από φρεάτια, ξηλωμένα καλώδια που επιτρέπουν μόνο στον έναν από τους τέσσερις προβολείς να λειτουργεί , σπασμένα τζάμια… Καμία μέριμνα, καμία φύλαξη. «Μπάτε σκύλοι αλέστε». Σε λίγο, όπως πάει το πράγμα, θα «σηκώσουν» το ταρτάν και τα δοκάρια. Η δημοτική αρχή απούσα και αδιάφορη. Προφανώς, …… το γήπεδο δεν είναι στις προτεραιότητές της γιατί δεν προσφέρει «μόστρα». Εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου που είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια την κατάσταση, δεν έγραψαν ούτε λέξη. Παράξενη, το λιγότερο, η σιγή τους. Οι λέξεις ντροπή και ξεφτίλα μπορεί σε κάποιους να ακούγονται τετριμμένες, αλλά δεν είναι τίποτε λιγότερο από την πραγματικότητα.

  anmynima1

anmynima3

anmynima2

Μία απάντηση στο “Αναγνώστρια για το γήπεδο της Αλεξάνδρειας: “Το ανεξέλεγκτο πλιάτσικο, έχει μετατρέψει έναν χώρο άθλησης σε «ναρκοπέδιο» γεμάτο παγίδες””

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.