Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα Ημαθία κοινωνία τοπικά νέα Χωρίς κατηγορία

Αλεξάνδρεια: συμβολικός αποκλεισμός της ΠΕΟ Θεσσαλονίκης – Βέροιας σήμερα από τους αγρότες

P2060481 1

Αργότερα περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο

Στον αποκλεισμό της ΠΕΟ Θεσαλονίκης-Βέροιας, στο ύψος της δυτικής εισόδου της Αλεξάνδρειας, προχώρησαν τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας, στις 14.00 σήμερα, με αφορμή το θέμα των φορολογικών αλλαγών.

Οι αγρότες βγήκαν στο οδόστρωμα για 8 λεπτά, ενώ η Αστυνομία είχε φροντίσει να διακόψει για το διάστημα αυτό την κυκλοφορία.

Στη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Π. Γκυρίνης και Γ. Σπυρίδης καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρ. Αλευράς. Επίσης παρόντα ήταν και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας (ο Εμπ. Σύλλογος έχει από το πρωί ταχθεί στο πλευρό των αγροτών της Ημαθίας που βρίσκονται στο δρόμο – δείτε σχετικά ΕΔΩ).

Αμέσως μετά από την κάθοδο των αγροτών από το οδόστρωμα στους παρευρισκόμενους (που ήταν κάτω από το ψιλόβροχο που έπεφτε) μίλησαν οι πρόεδροι των Αγρ. Συλλόγων της Ημαθίας και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας ενώ όπως έγινε γνωστό στο τέλος, με κοινή απόφαση των Συλλόγων οι αγρότες της Ημαθίας καλούνται αύριο το πρωί στις 9 να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους (για δεύτερη φορά) και μπροστά από τη ΔΟΥ της Βέροιας.

Τέλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου της Αλεξάνδρειας υπενθύμισε ότι στο χώρο που βρίσκονται παρατεταγμένα τα τρακτέρ γίνεται συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς.

P2060481 1

P2060463 1

P2060477 1

P2060493 1