Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας

Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας

mosxopoulou4Θα της το ζητήσουμε και όταν τη δούμε, αλλά της το ζητάμε και δημόσια, μέσα από την “Περισκόπηση”: κα Πρόεδρε, είναι δυνατόν η γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου να ψάξει και να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία για τις εμφανίσεις των δημοτικών συμβούλων αλλά και των προέδρων των τοπικών και των δημοτικών κοινοτήτων στις συνεδριάσεις του Σώματος, από τον Γενάρη του 2011 μέχρι και την τελευταία συνεδρίαση;

Δηλαδή, για να γνωρίζουμε όλοι εμείς οι δημότες, “πόσες φορές ήρθαν σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου οι εκλεγμένοι το 2010 εκπρόσωποί μας;;”.

Επειδή η “Περισκόπηση” παρευρέθηκε στο 98% των Συνεδριάσεων του ΔΣ (πολλές δε από τις συνεδριάσεις τις μετέδωσε και ζωντανά μέσω διαδικτύου, όντας η πρώτη που μετέδωσε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου στην Ημαθία), μπορούμε στο περίπου να δώσουμε μια απάντηση. Καλό θα ήταν όμως να υπάρχει η επίσημη καταμέτρηση!

Επίσης, θα θέλαμε να μάθουμε – αν και δύσκολα να υπάρχουν στοιχεία για αυτό, πόσες φορές οι εκλεγμένοι κατέθεσαν κάποια ερώτηση που να σχετίζονταν με το Δήμο ως σύνολο ή με την τοπική ή δημοτική τους Κοινότητα. Είτε στο ΔΣ, είτε σε κάποια υπηρεσία/όργανο του Δήμου.

Τα ερωτήματα τίθενται επειδή ορισμένοι από εκλεγμένους το 2010 προτίθενται να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές του Μαϊου (με οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο). Και καλό θα είναι να ξέρουμε κατά πόσο ο σταυρός που θα βάλουμε στα ψηφοδέλτια θα πιάσει πραγματικά τόπο ή δεν θα έχει καμιά ουσία για τον τόπο…

2 απαντησεις στο “Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας”

Το άρθρο “πιάνει τον …ταύρο από τα κέρατα”…..
Γιατι στο δημοτικό συμβούλιο εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 3χρόνια το:
“Μούγκα στη στρούγκα”.
ΥΓ: Ας με συγχωρέσουν τα άκακα και άδολα ζωα (ταύροι,πρόβατα,κτλ)για την προσβολη

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.