Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις πολιτική τοπικά νέα Χωρίς κατηγορία

Απάντηση της παράταξης “Ώρα Ευθύνης” στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΑλ Γ. Τζίλα

tzilgyrΑπό το γραφείο τύπου της παράταξης “Ώρα Ευθύνης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, απάντηση σε αυτά που ανέφερε σε χθεσινό δελτίο τύπου της ΔΕΥΑΑΑλ ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Γ. Τζίλας (ΕΔΩ το δελτίο της ΔΕΥΑΑΑλ).

«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Εμφανής η αγωνία του Γ. Τζίλα αλλά τα γεγονότα είναι αμείλικτα.

Είναι εμφανής η αγωνία και η αδυναμία του προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας να απεκδυθεί των όποιων ευθυνών του αναφορικά με την νεροποντή της Κυριακής και παράλληλα να φορτωθεί, ως μη όφειλε, τις ευθύνες του δημάρχου. Τις ευθύνες του δημάρχου επισημαίνουμε στην ανακοίνωσή μας και το ξαναγράφουμε μήπως και δεν μπόρεσε να το αντιληφθεί με την πρώτη φορά.

Η παρέμβασή μας είχε ως στόχο την ανάδειξη του διοικητικού ελλείμματος στον δήμο της Αλεξάνδρειας αφού μετά από έναν χρόνο από την νεροποντή του Φεβρουαρίου του 2013 η διοίκηση Δημητριάδη, μέλος της οποίας είναι ο κ. Τζίλας, δεν έκανε απολύτως τίποτα, δεν δρομολόγησε ουδεμία μελέτη ή σχεδιασμό για να λυθεί το πρόβλημα στην πλατεία Ελευθερίας και πέριξ αυτής.

Πλατεία Ελευθερίας Κυριακή βράδυ

Το ότι η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας καθάρισε τα φρεάτια και τις στραγγιστικές τάφρους ο κ. Τζίλας θεωρεί ότι πρόκειται 

για ένα τεράστιο έργο. Τον πληροφορούμε ότι είναι υποχρέωσή του να κρατάει καθαρά τα φρεάτια. Λέει ότι ήταν παρών το βράδυ της Κυριακής. Προφανώς πρόκειται για καινοφανές «επιχείρημα» αφού θεωρούμε ως ελάχιστο την παρουσία των πολιτικών προϊσταμένων των επιχειρήσεων σε έκτακτες ανάγκες. Ίσως θεωρεί το γεγονός ότι «έβρεξε» τα πόδια του ως σπουδαίο κατόρθωμα…

Στα σοβαρά τώρα. Η περιοχή κινδύνευσε και πάλι και σώθηκε διότι σταμάτησε η νεροποντή. Ωστόσο, το νερό «καβάλησε» τα πεζοδρόμια, όπως αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Το ότι την ίδια γνώμη έχουν τόσο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας κ. Γ. Ουσταμπασίδης* όσο και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης διαψεύδουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον συντάκτη της ανακοίνωσης της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας.

Τέλος, ας αφήσει τις νουθεσίες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας και τις κατηγορίες για «λαϊκισμό» διότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν κάνει να μιλάνε για σκοινί. Ο πρώτος διδάξας, ο δήμαρχός του έχει δημιουργήσει σχολή «λαϊκισμού» και αυτό αποδεικνύεται εύκολα αν διαβάσει κανείς τα όσα υποσχέθηκε την προεκλογική περίοδο του 2010 και το μηδενικό έργο του στην τριετή θητεία του ως δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

Ο λαός θα μιλήσει σύντομα και θα είναι κατηγορηματικός. Ο τόπος πρέπει να αναπνεύσει και να αλλάξει πορεία. Και θα αλλάξει.

Το γραφείο Τύπου

27/02/2014

*επισυνάπτουμε την δήλωση-σχόλιο του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας Γ. Ουσταμπασίδη που είναι:

Oustampasidis Ioannis

23 Φεβρουαρίου

Οι υποσχέσεις ενός χρόνου πριν έπιασαν τόπο. Τα έργα υλοποιήθηκαν. Έτσι είναι αν δεν χάνεις δική σου περιουσία δεν σε νοιάζει. Φρεάτια κ πάλι κλειστά. Μηδέν υποδομή. Ήμαρτον πια με τις υποσχέσεις κ την ανυπαρξία σε αυτήν την πόλη.