Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια πολιτική Χωρίς κατηγορία

Με Σπυρίδη στην Αλεξάνδρεια ο ΣΥΡΙΖΑ (;)

spyridisΤο blog Valtos-Alexandreia του φίλου Στέργιου (που έχει πάντοτε καλή πληροφόρηση στα του ΣΥΡΙΖΑ) κάνει σήμερα αναφορά στο θέμα της καθόδου του κόμματος με δικό του υποψήφιο στις δημοτικές του Μαΐου.

Σύμφωνα με το blog λοιπόν η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες σε ανοιχτή συνέλευση, με τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Σπυρίδη να προκρίνεται για τη θέση (όπως ήταν αναμενόμενο).

Για να δούμε και ολίγον παρασκήνιο (ως αναγνώστες “ψοφάτε” για παρασκήνιο – παραδεχθείτε το!) ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις το τελευταίο διάστημα – με την εξαίρεση μιας γυναίκας, που είχε βολιδοσκοπηθεί πριν από πολύ καιρό – αποφάσισε να ενεργοποιηθεί και να αναζητήσει πρόσωπο που θα ηγηθεί ψηφοδελτίου για τις δημοτικές. Πάντως οι κρούσεις που μάθαμε πως έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, με συζητήσεις και με ανθρώπους που προέρχονται από τον χώρο που κάποτε ήταν το ΠΑΣΟΚ (με την ευρεία έννοια), δεν απέδωσαν.

Στην ανάρτηση που προαναφέραμε περιγράφονται και άλλα πράγματα (π.χ. για αντιμνημονιακό χαρακτήρα), αλλά αυτά δεν μας βρίσκουν σύμφωνους – τουλάχιστον στην εφαρμογή τους σε τοπικό επίπεδο – για λόγους που έχουμε αναλύσει σε παλαιότερη ανάρτηση ΕΔΩ. Εμείς θα καταλήξουμε με τον ίδιο τρόπο που καταλήγει και η ανάρτηση “Εν αναμονή των εξελίξεων – ανακοινώσεων”…

– ΕΔΩ θα βρείτε την ανάρτηση του Valtos.