Κατηγορίες
πολιτική Χωρίς κατηγορία

(Επαν)εμφάνιση Ντόρας πρωί-πρωί στον ΣΚΑΙ

bakskaitv(Επαν)εμφάνιση μετά από πολύ καιρό της Ντόρας Μπακογιάννη στις οθόνες, αυτή τη φορά στο κανάλι του ΣΚΑΙ. Είναι βλέπετε μέσα στα ονόματα που ακούγονται για την επόμενη – μεταβατική – ημέρα στη ΝΔ.

Μια σημείωση για την αρχή: με όσα λέει γενικά η Ντόρα δεν συμφωνούμε ούτε στο 1%. Υπερβολικά φιλελεύθερες ιδέες για μια χώρα που στενάζει κάτω από τη επιτήρηση και την εποπτεία των φίλων της των Γερμανών και που έχει ανάγκη από άλλα πράγματα και από ριζικές αλλαγές (ακόμη και στο πολιτικό της προσωπικό, μέρος του οποίου είναι και η ίδια). Άλλη κοσμοθεωρία, με δυο λόγια. Επίσης, στους Μητσοτάκηδες μπορείς να …αναγνωρίσεις πολλά, δεν μπορείς όμως να αρνηθείς κάτι: αν είναι να πουν κάτι, το λένε (έχοντας πλήρη γνώση του κόστους των λεγομένων τους).

Η Ντόρα σήμερα είπε το εξής απλό και αληθές: “ούτε η ΝΔ είναι κόμμα χουντικών, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα τρομοκρατών”. Αναφέρθηκε και στην μπαρούφα του “πολιτικού εγκλήματος” λέγοντας αυτό που πιστεύει το 99,999% των ανθρώπων, ότι δηλαδή δεν είναι λιγότερο πεθαμένος αυτός που πήγε στον άλλο κόσμο από “πολιτικό” έγκλημα από κάποιον που πήγε εκεί από ένα κοινό έγκλημα.

Ερωτηθείσα για την πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος (και για την πιθανότητα να είναι και η ίδια στόχος τρομοκρατών) είπε μεταξύ άλλων: “εγώ φοβάμαι ότι θα γίνει χτύπημα, φοβάμαι ότι το χτύπημα αυτό θα βλάψει τη χώρα… προσωπικά από ένα σημείο και πέρα ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται…φοβάμαι αυτή τη λογική … δεν δέχομαι αυτή τη λογική ….”.