Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τέσσερα χρόνια με αναστολή στον πρώην υπουργό Μιχ. Λιάπη

liapistzipΟ εισαγγελέας στη σημερινή δίκη του Λιάπη είπε συγκεκριμένα πράγματα και μάλιστα με το όνομά τους (όντας σε πλήρη αντιστοιχία με τη λογική- κοινή άποψη) αναφερόμενος στη συμπεριφορά του πρώην υπουργού: “…. Αυτός ο πάμπλουτος άνθρωπος αρνήθηκε να πληρώσει ένα τόσο ευτελές ποσό, έκανε πλαστογράφηση πινακίδων, αυτό δείχνει ότι είναι άνθρωπος που ρέπει προς το έγκλημα”.

Ο πρώην υπουργός καταδικάστηκε από το δικαστήριο – στο οποίο πάλι δεν εμφανίστηκε – σε τέσσερα χρόνια με αναστολή (εξαγοράσιμα με το ποσό των 50 ευρώ την ημέρα) και πρόστιμο 3.000 ευρώ για τις πλαστές πινακίδες στο πολυτελές τζιπ του.

Ο εισαγγελέας νωρίτερα είχε προτείνει την ενοχή του πρώην υπουργού χωρίς ελαφρυντικά, τονίζοντας ότι η μετέπειτα συμπεριφορά του δείχνει άνθρωπο χωρίς κάποια μεταμέλεια.

Οι δικηγόροι του πρώην υπουργού Μεταφορών, που πιάστηκε με πλαστές πινακίδες και με ένα αυτοκίνητο που είχε 2-3 παραβάσεις του ΚΟΚ, είπαν πως ο εντολέας τους δεν εμφανίστηκε ούτε σήμερα στο δικαστήριο “…υπάρχουν 30 δημοσιογράφοι και κάμερες, οι οποίοι ξημεροβραδιάζονται και έξω από το σπίτι του”.