Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Κατά εκατοντάδες καταθέτουν τις πινακίδες των οχημάτων τους οι Έλληνες

doyveroiaΕκείνο το παλιό “έχω κι αυτοκίνητο, πάμε μια βόλτα” φαίνεται πως θα επανέλθει σιγά-σιγά ξανά στη μόδα, αφού οι πρυτάνεις έχουν κρίνει πως το αυτοκίνητο είναι είδος πολυτελείας και όχι εργαλείο ή μέσον διευκόλυνσης. Η γνωστή αγελαδίτσα (όχι το γιαουρτάκι, η άλλη, η τετράτροχη, το αυτοκίνητο) σε νέες περιπέτειες.

Είναι προφανές πως στο τέλος οι πινακίδες που ΚΑΙ φέτος κατατέθηκαν στις Εφορίες της χώρας θα αποτιμηθούν σε κάτι χιλιάδες. Σήμερα στη Βέροια είδαμε πολλούς συμπολίτες μας να μπαίνουν στη Δ.Ο.Υ. με γεμάτες σακούλες στις οποίες υπήρχαν πινακίδες οχημάτων τους, ώστε να τις καταθέσουν.

Πανελλαδικά, ήδη χιλιάδες είναι αυτοί που έχουν καταθέσει τις πινακίδες των οχημάτων τους, πάρα πολλοί αυτοί που…kata8pinakides… σήμερα βρίσκονται στους διαδρόμους Εφοριών της χώρας ενώ τα στοιχεία που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ αναφέρουν πως αρκετοί δεν έχουν εκτυπώσει ακόμη τα έντυπα της ΓΓΠΣ (που είναι διαθέσιμα στο internet).

Και όλα αυτά σε μια χώρα που τα τεκμήρια για ένα ΙΧ έχουν πέσει κι άλλο τα τελευταία χρόνια, τα τέλη είναι στα ουράνια, τα διόδια ξεφυτρώνουν (ή θα ξεφυτρώσουν μέσα στο 2014) σαν τα μανιτάρια, το ποσοστό του φόρου επί της τιμής της βενζίνης είναι από τα υψηλότερα στην ΕΕ και φυσικά οι δρόμοι έχουν το κακό τους το χάλι.