Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στην αυριανή εκπομπή του Χ. Καφτεράνη

kafteranisΤο Σάββατο 7/12/2013 στο Ράδιο Αλεξάνδρεια και στην εκπομπή του Χάρη Καφτεράνη στις 10 το πρωί

Ο συνεργάτης του κου Βαρλάμη Αστέριος Νένος εξηγεί την πρόταση δημιουργίας μουσείου στον Δήμο Αλεξάνδρειας με περιεχόμενο το έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, απαντά στα ερωτήματα που διαφωτίζουν το γεγονός και λύνουν στο μέτρο του δυνατού τις όποιες σκοτεινές πλευρές του.

Οι δημοσιογράφοι του σταθμού Τάσος Καμπάνης , Ρούλης Καραλιόπουλος, Στέλιος Κουρνιάκος και αν έχουμε την τύχη ο Χάρης Μόχλας αναφέρονται στην απολύτως αποτυχημένη “συγκέντρωση” του Συριζα εν όψει των επόμενων Δημοτικών εκλογών και λένε τα πράγματα με το όνομά τους, με κίνδυνο φυσικά να χάσουμε ενδεχομένως καλούς φίλους, αξίζει το ρίσκο!

Αμέσως μετά σχολιάζουμε την υποκριτική θέση της Δημοτικής Αρχής στο σύνολό της, για το θέμα…… των συγχωνεύσεων σχολείων και τον φόβο τους μπροστά σε απώλεια λίγων ψήφων εν όψει των Δημοτικών εκλογών! Το Βατερλώ της “αριστεροκρατούμενης “ΕΛΜΕ Ημαθίας!

Περιμένουμε την παρέμβαση όλων όσοι εκτιμούν ότι αδικούνται, με μια προϋπόθεση, αυτή η παρέμβαση να γίνει ζωντανά κατά την διάρκεια της εκπομπής και όχι μετά με απέραντους συγκινησιακούς μονολόγους!

Σάββατο 7/12/2013 στις 10 το πρωί , στους 97,7