Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σχοινάς: συνελήφθη 36χρονος για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων

polizia5Το τελευταίο δεκαήμερο αφαίρεσε άλλες έξι φορές διάφορα μεταλλικά αντικείμενα από τον ίδιο χώρο. Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων ανέρχεται στα 30.000 ευρώ – αναζητείται και ένας 35χρονος

Συνελήφθη χθες (31.10.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός ηλικίας 36 ετών, για κλοπή μεταλλικών τμημάτων οικοδομικής σκαλωσιάς.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος το πρωί της ίδιας ημέρας, εισήλθε σε περιφραγμένο οικόπεδο ενός 37χρονου στο Σχοινά Ημαθίας και αφαίρεσε διάφορα μεταλλικά τμήματα οικοδομικής σκαλωσιάς.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα,…… ο συλληφθείς το τελευταίο δεκαήμερο αφαίρεσε άλλες έξι φορές διάφορα μεταλλικά τμήματα της προαναφερόμενης οικοδομικής σκαλωσιάς, καθώς και άλλα μεταλλικά οικοδομικά υλικά από τον ανωτέρω χώρο, συνολικής αξίας 30.000 Ευρώ.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος διέθεσε τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, έναντι του ποσού των 860 Ευρώ, σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων ενός 35χρονου ημεδαπού σε χωριό της Ημαθίας, ο οποίος αναζητείται.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.